Others Kongsi Wishlist 2011

CG Sponsors




RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 15, 2009
Messages
27,498
Reaction score
115
Points
128
lgi sebulan, umur kita akan berubah angka.
lagi sebulan, kita kene ucapkan bye kat 2010.

selamat datang 2011. semoga 2011 bertambah baik (asyik harapan je. tapi tinggal harapan. :()

ok. jom buat wishlist kat sini.
kita tetapkan target 6 bulan. selepas 6 bulan,iaitu pada JUN 2011 kita lihat balik, adakah wishlist kita telah pun di capai..


wahhhh fun nye!!! jomm

ok. aku start dulu.
untuk tahun 2011 aku harap

1. berjaya redeem motorola milestone dari___________
2. dapat salary increment
3. dah tak menangis secara tiba-tiba
4. dah pandai buat detail building sendiri
5. matang


to be continue

saya harap dapat kawin dengan tt tahun depan
huhu..phm la..sje je wt saspen...target aku :

- 100% smoking free..
- nk start biz sndiri..
- jadi org yg lebih baik in general..
- last but not least..cari awek sorang...muahahaha :D
nak berhenti merokok.. merokok membahayakan kesihatan.. :(

kadang2 pikir2 balik, apsal la aku hisap rokok ni.. :((
aku nak beli suzuki belang R
1.ade reserve fund 3bulan gaji
2.nk beli rumah lelong 1
3.nk isi rumahlelong tu dgn permaisuri hati :)
4.nk kawen xtanpa berhutang dgn bank hehehehe
 
Last edited:
Sponsored Post

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 15, 2009
Messages
27,498
Reaction score
115
Points
128
ok. aku start dulu.
untuk tahun 2011 aku harap

1. berjaya redeem motorola milestone dari___________
2. dapat salary increment
3. dah tak menangis secara tiba-tiba
4. dah pandai buat detail building sendiri
5. matang



to be continue
 

Photofast

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2010
Messages
4,646
Reaction score
31
Points
30
saya harap dapat kawin dengan tt tahun depan
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 15, 2009
Messages
27,498
Reaction score
115
Points
128
mcm ni,
ko listkan kat sini apa yang ko target untuk 2011.
pastu bulan june 2011 nnt, ko tgk balik thread ni, ko check, tahap pencapaian ko dah berapa percent.
atau ada yang dah tercapai.





kenapa takde org faham permainan ni :(( :((
 

Musicaldeath_00

Active Member
Joined
Nov 8, 2008
Messages
1,935
Reaction score
85
Points
30
mcm ni,
ko listkan kat sini apa yang ko target untuk 2011.
pastu bulan june 2011 nnt, ko tgk balik thread ni, ko check, tahap pencapaian ko dah berapa percent.
atau ada yang dah tercapai.





kenapa takde org faham permainan ni :(( :((
huhu..phm la..sje je wt saspen...target aku :

- 100% smoking free..
- nk start biz sndiri..
- jadi org yg lebih baik in general..
- last but not least..cari awek sorang...muahahaha :D
 

a2emay

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,952
Reaction score
22
Points
25
aku plak :

1- nak jana RM3000 sebulan melalui PC aku nih dalam pelbagai cara..
2- Nak beli DSLR baru complete set!
3- Nak naik kerja offshore
4- beli kete satu lagi (yang kecik je cam viva)
 

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 15, 2009
Messages
27,498
Reaction score
115
Points
128
huhu..phm la..sje je wt saspen...target aku :

- 100% smoking free..
- nk start biz sndiri..
- jadi org yg lebih baik in general..
- last but not least..cari awek sorang...muahahaha :D
ok.. bulan june 2011 nnt cek balik ye
 
Sponsored Post
Top
Log in Register