BTC USD 42,820.2 Gold USD 1,750.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kongsi screenshot profit sesama kita utk naikkan semangat

thelegends

Active Member
Joined
Feb 13, 2011
Messages
2,199
Reaction score
36
Points
30
sementara tunggu duit wd masuk..
kita layan dulu guna kapal yg lain..
buat ape nak depo kalau boleh guna point kan..
zero risk.. terbaik XM Point..
:)cgrock:)cgrock:)cgrockkenyang masta ni
06032020b.jpg
 
Sponsored Post

Tim TRADR

Freshie
Joined
Mar 18, 2020
Messages
42
Reaction score
2
Points
11
Baru tahu ada thread macam ni. Since FTT, kalau saya tahu awal2, saya dah ss hari tu. Hehe.

Baru request wdrawal. Tunggu masuk acc bank nanti saya tepek sini ye. :)
 

bulat_utara

Banned
Joined
Sep 20, 2013
Messages
175
Reaction score
0
Points
15
Layan lot bilis saja...pkp ni mudah buat duit
 

Attachments

  • Screenshot_2020-04-23-22-42-21-00_a068875e8d70110f8d1ec48729c67374.png
    Screenshot_2020-04-23-22-42-21-00_a068875e8d70110f8d1ec48729c67374.png
    255.5 KB · Views: 48

ched

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2006
Messages
387
Reaction score
10
Points
15
Trade Follow Buy EU untuk hari Isnin Selasa.

Isnin

photo_2020-04-29_12-15-54-1.jpg



Selasa

photo_2020-04-29_12-15-58-1.jpg
 
Last edited:

ched

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2006
Messages
387
Reaction score
10
Points
15
Done Untuk Hari Khamis. Masih Follow Buy EU.

Selamat berbuka puasa kepada semua trader Carigold.

mr.-ched-30-apr-2020.jpg
 

ched

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2006
Messages
387
Reaction score
10
Points
15
Untuk Semalam. Isnin. EU follow Sell. Hari ni pun masih follow Sell. Last week EU follow buy. Ke mana arah trend kita follow. Harap sedikit sebanyak perkongsian ss profit di sini dapat bagi semangat pada trader2.

mr.-ched-5-may-2020.jpg
 

ched

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2006
Messages
387
Reaction score
10
Points
15
Selasa. Semalam masih follow Sell. Untuk hari ni pun masih follow Sell. Cuma kena hati2 sebab EU dah hampiri support terdekat.

mr.-ched-5-may-2020-2.jpg
 

Rizal

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,326
Reaction score
696
Points
201
Selasa. Semalam masih follow Sell. Untuk hari ni pun masih follow Sell. Cuma kena hati2 sebab EU dah hampiri support terdekat.

mr.-ched-5-may-2020-2.jpg
buat copytrade bro..org lain blh follow
 

ched

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2006
Messages
387
Reaction score
10
Points
15
buat copytrade bro..org lain blh follow

Tickmill xde copytrade lagi bro. Kalau Tickmill on copytrade, boleh je. Nak guna broker lain yg dah sedia ada copytrade, kurang selesa.
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16995
USD / JPY
110.999
GBP / USD
1.37040
USD / CHF
0.92585
USD / CAD
1.26293
EUR / JPY
129.863
AUD / USD
0.72893

CG Sponsors




Top
Log in Register