BTC USD 16,817.0 Gold USD 1,786.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others Kongsi Kehebatan Manusia ..

LORDZ666

Active+ Member
Messages
3,672
Joined
Apr 26, 2007
Messages
3,672
Reaction score
5
Points
25
r7psma.jpg

klu xsilap aku arwah dah dia ni...
 
Sponsored Post

adamrao

Active Member
Messages
1,612
Joined
Mar 1, 2017
Messages
1,612
Reaction score
167
Points
43
manusia yang hebat adalah manusia yang boleh hadap bini bebai dengan tenang tanpa menggunakan fist of fury dan leg of justice..
 

ed_zero

Super Active Member
Messages
5,193
Joined
Sep 24, 2009
Messages
5,193
Reaction score
161
Points
73
manusia paling hebat pernah belah bulan dari jauh iaitu nabi muhammad s.a.w
 

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,770
Joined
Jan 12, 2008
Messages
28,770
Reaction score
5,841
Points
481
Awards
1
manusia yang hebat adalah manusia yang boleh hadap bini bebai dengan tenang tanpa menggunakan fist of fury dan leg of justice..

tak sanggup aku panggil bini bebai...tapi paling best yg bebai ialah suami dia pilih bini bebai:)):))
 

userun

Super Active Member
Messages
6,430
Joined
Mar 16, 2009
Messages
6,430
Reaction score
87
Points
80
aku masuk marathon 21km, aku tengok geng marathon 42km patah balik sambil maintain larian dengan lajunya pun aku dah anggap depa ni hebat.
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,201
Top Poster #6
Joined
Nov 23, 2012
Messages
39,201
Reaction score
4,932
Points
296
Awards
1
wow .. best .. nanti saya dapt apa2 baru saya post plak :D
 
Sponsored Post

Top
Log in Register