BTC USD 34,619.1 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kongsi Ilmu Volvo dan Kereta Conti yang len

Sponsored Post

playermmc

Active+ Member
Joined
Sep 23, 2009
Messages
2,713
Reaction score
28
Points
40
waalikumsalam, pkp dok ruma keta xdpt terbang hehe
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,852
Reaction score
178
Points
73
Beli proton dah dapat enjin volvo dah sekrg..senang cite
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
8,150
Reaction score
448
Points
91
ade jiran sy pakcik2 pencen dah la,kete dia dari dulu mmg pakai conti je,mule akai merc mata petak,pastu jual amik mata belalang plak,pernah terbakar kete tu disebabkan wiring prob,short ke pe ntah,beli plak bmw 5 siri yg lama tu...pastu dia refurbish balik merc dia yg terbakar tu elok balik haha
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,852
Reaction score
178
Points
73
keta2 conti ni kebanyakkan enjin power,,tork tinggi....nak pakai keta conti jgn berkira bab duit....khas utk yg berduit je keta2 ni..yg xda duit xyah ngada2 pakai keta conti..nnt x psl2 korang duk bising2 dlm fb la dlm forum la...pom pam pom pan duit xda...
Ape kete conti yg boleh beli, tapi maintenance lepas affordable mcm japanese car?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register