BTC USD 60,983.4 Gold USD 1,763.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Komputer scalperzmania dihacked: Hentikan dulu urusan dengan scalperzmania IB EXness

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
scalperzmania: salam
BUZZ!!!
olynacarl: wasalam
scalperzmania: bleh tlg
olynacarl: ape bro?
scalperzmania:
scalperzmania: cg akaun sy d hacked
olynacarl: ik
scalperzmania: email di ubah
olynacarl: cilanat mana la buat tu
scalperzmania: email cg tu di ubah n saya x bleh recover
olynacarl: ok
scalperzmania: aloo
scalperzmania: tgk
olynacarl: so bro nak saya repot kan kat cg ke?
scalperzmania: tgk browser shut down tiba2
scalperzmania: im shut down tiba2
scalperzmania is typing...
scalperzmania: email2 saya di hack
olynacarl: wah
olynacarl: ni ym xkene hack ke?
scalperzmania: aloo
scalperzmania: adess
olynacarl: ye bro
scalperzmania: shut tiba2
scalperzmania: sama jga browser
olynacarl: bro nak repot kat cg ke?
scalperzmania: ni jenis remote
scalperzmania: keystroke
scalperzmania: sy nk awk repost d cg
scalperzmania: saya x leh online cg
olynacarl: repost ape kite bual ni ye?
scalperzmania is typing...
scalperzmania: akaun d hacked
scalperzmania: akaun d hacked
scalperzmania: rekod smua kta ckp ni


ni perbualan YM aku ngan id scalperzmania...so sape yg ade no contact bro scalperz,mintak tolong call die utk pengesahan sama ada id die telah dihack..




thank to Ruthless Fairy(Zep) kerana mendapatkan maklumat terbaru..



ok. ini link perbualan aku ngn scalperzmania.

duration 13 minit.

dengar sampai habis untuk dapat clear picture.
aku tak berapa faham sngt bab2 IT ni. so aku takleh buat sinopsis.

http://www.multiupload.com/HF8110Q2LT



die mengatakan akaun cg dan email telah dihack.
 
Last edited:
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
scalperzmania: aloo
olynacarl: yup
scalperzmania: ym sy pun dia shut
scalperzmania: sy masuk balik dia shut

lagi perbualan dengan scalperzmania..
 

sawamura

Legendary Member
Joined
Mar 24, 2010
Messages
12,479
Reaction score
925
Points
161
suruh dia shutdown jer laa komputer.. tunggu apa lagi..

hackers boleh hack sbb komputer dia still jalan..

reset IP address pastuh try chat..
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
suruh dia shutdown jer laa komputer.. tunggu apa lagi..

hackers boleh hack sbb komputer dia still jalan..

reset IP address pastuh try chat..

scalperzmania: tgk dia shut browser n im sy
scalperzmania: byk kali login logout ni
scalperzmania: sy nk awk reposrt d cg
scalperzmania: email
scalperzmania: cg akaun
scalperzmania: exness acc
scalperzmania is typing...
scalperzmania: hacked
scalperzmania: injected keystroke
scalperzmania: remote pc
scalperzmania: smsc.exe
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
suruh dia shutdown jer laa komputer.. tunggu apa lagi..

hackers boleh hack sbb komputer dia still jalan..

reset IP address pastuh try chat..

dah send kat ym die..tu la,kalau ade no fon die
kite bole call
...
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
hope ade la yg rapat ngan scalperzmania ni bole call die...takut gak kalau hacker yg gune id die utk YM ngan aku..
 

income88

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2006
Messages
829
Reaction score
1
Points
15
aku ada no phone dia tp xtau dia pakai lg ke no tu sb dah lama xcontact dia
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register