BTC USD 49,054.0 Gold USD 1,784.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

komputer aku setiap 15 minit restart...

endingman86

Legendary Member
Messages
11,492
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
salam....sesape otai pc problem nie....komputer aku setiap 15 minit ter restart dengan sendirinye.,...nape jadi camtue???mintak tolong info ape masalahnye....ade bende yang malfunction ke???
 
Sponsored Post

dr_alban

Super Active Member
Messages
7,350
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
apa yg ko wat kali terakhir b4 kejadian pertama restart itu terjadi?
adakah kamu ada install apa2 software?
adakaha kamu ada install apa2 hardware?

klu tiada.. cube kamu masuk safemode..
adakah mslh ini masih berlaku?...
 

endingman86

Legendary Member
Messages
11,492
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
apa yg ko wat kali terakhir b4 kejadian pertama restart itu terjadi?
adakah kamu ada install apa2 software?
adakaha kamu ada install apa2 hardware?

klu tiada.. cube kamu masuk safemode..
adakah mslh ini masih berlaku?...

x ade pun...try safemode dulu...
 

zattara

Active Member
Messages
1,514
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
ermmm...setiap 15 minit yek...maybe overheating..pastu,ko set default temp...rasanya jadi cmtu...nak2 plak klau yg dah bertahun tak pwenah wat maintenance buang abuk...
 

akuworld

Active Member
Messages
1,289
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
problem komputer aku plak, bila aku buka web site yg banyak gambar grafik bergerak..cth youtube, dia terus padam. Bila aku tinggal je dlm 15 minit komputer hang.Masalah apa ek?? ...maaf ye tuan rumah , mencelah skit
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register