Kompeni korang ada perihatin tak?

CG Sponsors




AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,631
Reaction score
258
Points
91
Adakah kompeni korang ada menyediakan surau?
Dan,adakah memberikan kelonggaran bagi pekerjanya yang berugama Islam melakukan ibadat??

COO/CEO bangsa apa?

kalau boleh letakkan gambar sekali....:)
 
Sponsored Post

rafina_80

Active+ Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,102
Reaction score
44
Points
30
aku keje gomen..so rasenya xde masalah lam hal ni..
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
kt SIRIM neyh bersyukur lar coz chairman, BOD, CEO adalah dari bangse melayu. :):)

india ngan cine bole kire ngan jari jerk.

tiap2 pg kol 8:30 ade anouncement bace doa sebelom memulekn tugas. :)cgrock

tiap ari jumaat plak ade ceramah agame.
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
aku nyer CEO/COO/CFO/UFO sumer cina......
ber general managerkan org jepun....

surau tue pekerja sendiri yg buat.....
peralatan cam kayu, papan dll kompeni kasi......
time sembahyang, no problem nyer.......
 

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,631
Reaction score
258
Points
91
alhamdulillah....samalah dengan kompeni aku walau pun COO orang Italy, CEO melayu kami tak ada masalah langsung. :D
 

carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
tp kat skola2 ad je yg xdisediekan surau......ad mmbe yg jdik cikgu kat swak....die kate...skola yg die ngaja xde surau.....
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
COO/CEO tempat aku semua brbangsa chinese ngn mat saleh..

Alhamdulillah ler, x ada lak masa nie bab solat diganggu, kuliyah pun selalu ada kat tempat kerja aku.. cuma yg kerja shift jer kot, itu pun kalu ada ler kacau sbb nk kuar g solat jumaat.. :-?
 

sirapbandung

Active+ Member
Joined
May 9, 2008
Messages
3,396
Reaction score
1
Points
30
aku sebelum masuk sini dah awal2 tanye pasal solat 5 waktu ngan solat jumaat...kalo dia tak kasi memang takdenye aku accept offer aku...sbb dulu penah kena aku takleh keluar solat jumaat selama 8 bulan aku keje..last2 aku berenti...pastu keje ngan kompeni c*** gak susah nk g solat apatah lagi solat jumaat...kalo nk keluar kena punch kad...dalam satu hari tu penuh punchkad aku sbb keluar rehat ngan solat zuhur n asar n maghrib..:mad:
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,877
Reaction score
157
Points
83
aku dulu keje stesen minyak R&R pagoh pun susah nak smyg padahal melyu tu owner, jumaat siap gilir la huhu. Tau la R&R tu mmg sibuk 24 jam ade org tp pesal le die x nak gaji extra sorang setiap shift huhu...last2 dengan sesuke hati aku tutup pum p smyg hehe
 

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,631
Reaction score
258
Points
91
tak ada yang tempek gambo suaru kat tempat keje ke? ini mencerminkan kompeni korang tu betul2 perihatin ke tidak dalam hal2 sembahyang ni...:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register