Wanted Kompang Saiz Kulit Kambing 12"- 20 unit

CG Sponsors




insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
Salam buat semua...

aku nak cari supplier KOMPANG KULIT KAMBING saiz 12" utk Kelab kompang sekolah aku....

Bajet aku...RM55 - RM58 se unit. Aku perlukan 20 unit secepat mungkin....dpt esok lusa pun lagi aku suka...

sekolah aku kat cheras...kalau ada sesiapa yg blh supply, PM aku segera!!!

Payment.....by check....dtg hantar kompang terus ambik cek dr pejabat....dgn syarat bawak sekali invois yg original....mesti ada nama syarikat berdaftar.

tak perlu melalui sekolah atau orang atas kat sekolah...sebab aku dah submit paper work dan dah lulus dah pun peruntukan utk pembelian tu.

Sblm ni aku dah deal ngan sorang ni, tadi aku call suruh dia datang hantar, dia lak kat luar KL, nak pos je kompang tu...mana boleh....sbb cek nak kena tandatangan, baucer lagi.....

So...plz....sesapa yg blh bagi aku pada harga tu....PM aku segera!!

Tq!
 
Last edited:
Sponsored Post

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
uiks...takde ke?

guest, blh sms 019-2071010
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,686
Reaction score
359
Points
131
senang la ko nak wat kenduri nanti.... kompang free....




meh2 supplier kompang.... masuk tender :)paid
 

bossprepaid

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
3,101
Reaction score
19
Points
30
aiseh insyi... kompang...
kalau sumpit tu... leh gak teman tolong cari...
nak yang jenih penah sumpit orang pon ada...
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
senang la ko nak wat kenduri nanti.... kompang free....




meh2 supplier kompang.... masuk tender :)paid
:)) :))

kalau kenduri mmg kompang free pun...biras aku ada team kompang....asben aku pun join....:))
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
aiseh insyi... kompang...
kalau sumpit tu... leh gak teman tolong cari...
nak yang jenih penah sumpit orang pon ada...
sumpit nak wat apa....sini takde org asli....:p :p

tapah ramai la...:))
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
BUMP!!! takde ke supplier ni?
 

xzoss

Active Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
1,218
Reaction score
35
Points
30
aisey kak.. klo nak kompang.. kat kg saya ada kilangnya... tapi tu ler kat melaka...
 

tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
2o kecik sangat.. kalo 200 ratus boleh laan jugak.. bro hang carik kat kedai menjual peralatan sekolah.. mesti depa ada.
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
wah..bole pinjam time saya nak kawin lagi 1 nanti...ekekekke
 
Sponsored Post
Top
Log in Register