Komisen 200%, Jadi Ejen Tanpa Modal - Streamyx, Unifi, Broadband, TM Line.

CG Sponsors




nubiz4all

Super Active Member
Joined
Nov 1, 2010
Messages
9,643
Reaction score
215
Points
73
PADA YANG BERMINAT NAK NAK JADI EJEN, BOLEH DAFTAR PERCUMA SEBAGAI EJEN. KOMISEN ANTARA 100% KE 200% IKUT PAKEJ APA YANG KITA PROMOTE. SEMUA SECARA ONLINE, YANG LAIN SEMUA SYARIKAT MICROPURPLE YANG BUAT TERMASUKLAH BAYARAN KOMISEN. SAYA PUN BARU DAPAT KOMISEN 200% LEPAS DAFTARKAN PAKEJ BLOCKBUSTER.
BUAT BISNES CARA SANTAI!!!

Dear Future Online Business Owner,

Start Your Online Broadband Business Now! Join Us For FREE!

Good day! I am writing to invite you to join the BIGGEST ONLINE BROADBAND TEAM in Malaysia for FREE!


Why Join Us???


1. You Can Sell Varieties of Broadband Products

For your information, we will provide you the following products to sell:

TM Fix Line (TM Fixed Line)

Streamyx (Streamyx or Business Broadband)

Unifi (Unifi - High Speed Broadband up to 20Mbps)

Celcom (Celcom Broadband)



2. Very High & Attractive Commission Scheme

We have very Innovative Commission Scheme. Below is the Commission Scheme for Streamyx:

Assume A is your Direct Agent, B is A's Direct Agent, C is B's Direct Agent.

Streamyx Sales Done By You Will Get A Will Get B Will Get C Will Get
You 200% 0% 0% 0%
A 15% 200% 0% 0%
B 10% 15% 200% 0%
C 5% 10% 15% 200%

This is only for Streamyx. For Unifi, Telephone Line and Celcom, we also have other similar overriding commission scheme.


3. You Can Recruit Others As Your Agents

You can recruit people you know or don't know to become your agent. The overriding commission scheme allow you to earn commission for 3 levels of your agents. That means you can even earn commission from your agent's agent's sales and your agent's agent's agent's sales.


4. Most Powerful Online Real Time Business Management System

We provide you the most powerful online real time business management system. The system allow you to manage your sales and agents, recruit agents and even provide you with online marketing tool that can help you to work 24 hours.


5. We Provide You An Online Marketing Tool

We provide you an email marketing tool and online marketing page. We will prepare product promotion page for you to email to your customers and if the customer click on the link, it will bring your customer to your online marketing page that will work for you 24 hours. We also provide you a management system to manage person who visited your page and person who is interested in your products.


6. Other Interesting Products Coming

We will add more and more products and services into this Online Business System so that all of our members can have more and more products to sell.

If you are interested to know more, please kindly click on the link below.

http://www.micropurple.com/online/m...=WMP18952&myid=b99Qhma6YhKBZZJ&my_page=JoinUs
 
Sponsored Post

shidi2020

Active Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
1,718
Reaction score
13
Points
25
kena bayar dak utk reg jd ejen????
confirm xscam ke TT....
 

nubiz4all

Super Active Member
Joined
Nov 1, 2010
Messages
9,643
Reaction score
215
Points
73
Tak perlu bayar apa2 cuma daftar sebagai ejen saja dan dapat akses ke sistem utk buat daftarkan permohonan pakej2 tu.
Yang ni kalau buat kerja dan ada bisnes maka dapatlah komisennya.
Kalau scam ni kita kena keluarkan modaluntuk jadi ejen lepas tu tak tentu bisnes betul ke tak... yg ni daftar je percuma.

Klik kat sini dan daftar percuma..terus layak jadi ejen.


http://www.micropurple.com/online/ma...my_page=JoinUs

Kalau perlukan training dan maklumat boleh kunjungi ofis di Petaling Jaya.
 

shidi2020

Active Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
1,718
Reaction score
13
Points
25
Tak perlu bayar apa2 cuma daftar sebagai ejen saja dan dapat akses ke sistem utk buat daftarkan permohonan pakej2 tu.
Yang ni kalau buat kerja dan ada bisnes maka dapatlah komisennya.
Kalau scam ni kita kena keluarkan modaluntuk jadi ejen lepas tu tak tentu bisnes betul ke tak... yg ni daftar je percuma.

Klik kat sini dan daftar percuma..terus layak jadi ejen.


http://www.micropurple.com/online/ma...my_page=JoinUs

Kalau perlukan training dan maklumat boleh kunjungi ofis di Petaling Jaya.

scam xsemestinya kita kuar modal dulu bro.....
dah buat sales tapi xdibayar komisyen yg dijanjikan pon scam gak....

kay bro...pm me ur YM & email....
berminat nie nak join.....leh free coaching ke...saya dok Penang...:)cgrock
 

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
scam xsemestinya kita kuar modal dulu bro.....
dah buat sales tapi xdibayar komisyen yg dijanjikan pon scam gak....

kay bro...pm me ur YM & email....
berminat nie nak join.....leh free coaching ke...saya dok Penang...:)cgrock
benda ni x scam....
mmg dia bayar pun....
thread ni da byk sebelum ni...:)cgrock
 

shidi2020

Active Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
1,718
Reaction score
13
Points
25
wah...dah baguih nie...tapi ade sesape nak tolong saya...
xberapa pandai nak guna tenet utk promote....budak mentahan la...
 

nubiz4all

Super Active Member
Joined
Nov 1, 2010
Messages
9,643
Reaction score
215
Points
73
scam xsemestinya kita kuar modal dulu bro.....
dah buat sales tapi xdibayar komisyen yg dijanjikan pon scam gak....

kay bro...pm me ur YM & email....
berminat nie nak join.....leh free coaching ke...saya dok Penang...:)cgrock

Betul tu tuan...kat dunia ni mcm2 boleh jadi...yg betul awal2 pun boleh jadi scam, dah banyak contoh...apa pun..yg ni saya rasa tak de nak rasa ralat sangat sbb kita cuma promote da kalau ada yg nak daftar, kita daftarkan online..yg lain Micropurple uruskan dgn TM. Kita tunggu je komisen masuk akaun. NI cakap dr pengalaman sendiri masa test dulu.
Ada member daftarkan Pakej Blockbuster Streamyx RM198.
Saya daftarkan online je. Lepas tu dapat komisen RM396.

Nak daftar klik di sini (percuma);

http://www.micropurple.com/online/ma...my_page=JoinUs
 

nubiz4all

Super Active Member
Joined
Nov 1, 2010
Messages
9,643
Reaction score
215
Points
73
benda ni x scam....
mmg dia bayar pun....
thread ni da byk sebelum ni...:)cgrock

Betul tu..ramai yg buat sambil santai..
Saja refresh peluang ni pada yg mungkin belum jumpa
 
Sponsored Post
Top
Log in Register