Komen Nabi Refugees dalam Malaysiakini English Section Comment Section?

CG Sponsors




biomedik2

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
3,282
Reaction score
1,068
Points
101
Tergerak nak buat thread macam ni, inspired by @Faizudin.
Banyak komen menghina melayu dan islam dalam malaysiakini English section.
Mungkin korang boleh tolong bagi sumbangan.

Screenshot_2020-07-09-22-21-11-55.png

Screenshot_2020-07-09-22-21-03-13.png


Post post lain saya upkan lepas ni
 
Sponsored Post

biomedik2

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
3,282
Reaction score
1,068
Points
101
Ada komen hina nabi, yg kata nabi refugee dlm komen malaysiakini.
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
20,103
Reaction score
1,776
Points
201
sedih....akhir Islam dipermain dan diperlekehkan oleh org bukan Islam.....Tahniahlah keldai angkat beban...
 

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,357
Reaction score
92
Points
80
Bagusla mereka sanggup mempertahankan setiakawan buat analogi hingga sanggup label nabi mcm tu...😭😭😭
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
654
Reaction score
235
Points
33
antara sbb org tak suka d4p ialah sbb cara pemikiran ramai ahli dia mcm nilah.. maaf cakap kalau salah..

bila tak nampak muka dlm alam siber ni sebenarnya masa tulah perangai / true color tu akan nampak

macam ni ke kita nak bagi berkuasa? hehe.. geng2 liberal bajet modern thinking akan kata ni freedom of speech.. bacul

tulah modal dia.. konon habis wang cukai rakyat.. padahal belum tentu bayar cukai @ tax evader / underworld business

komunis dulu pun guna propaganda yg sama, konon komunis akan jamin hak sama rata dan semua org dapat sama

tengok jelah negara komunis.. ramai je yg hidup merempat melarat.. it's a failed ideology to be honest

chin peng dulu pun hidup "lebih baik" di bangkok dibanding dgn geng dia dkt kampung buangan komunis tu.. tak campur pun dgn geng pejuang dia yg berperang sbb dia dulu.. kt situ dah ada pengajaran untuk kita semua..
 

biomedik2

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
3,282
Reaction score
1,068
Points
101
antara sbb org tak suka d4p ialah sbb cara pemikiran ramai ahli dia mcm nilah.. maaf cakap kalau salah..

bila tak nampak muka dlm alam siber ni sebenarnya masa tulah perangai / true color tu akan nampak

macam ni ke kita nak bagi berkuasa? hehe.. geng2 liberal bajet modern thinking akan kata ni freedom of speech.. bacul

tulah modal dia.. konon habis wang cukai rakyat.. padahal belum tentu bayar cukai @ tax evader / underworld business

komunis dulu pun guna propaganda yg sama, konon komunis akan jamin hak sama rata dan semua org dapat sama

tengok jelah negara komunis.. ramai je yg hidup merempat melarat.. it's a failed ideology to be honest

chin peng dulu pun hidup "lebih baik" di bangkok dibanding dgn geng dia dkt kampung buangan komunis tu.. tak campur pun dgn geng pejuang dia yg berperang sbb dia dulu.. kt situ dah ada pengajaran untuk kita semua..
Malaysiakini adalah liabiliti kpd PH. Nak bagi orang benci PH, suruh je baca malaysiakini English section, bahagisn komen. Ni orang PH sendiri ( yang sekarang sokong Pas) yang bagi tahu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register