Kombinasi EA + MM Trading (JURNAL RMTEAM)

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16586
USD / JPY
105.419
GBP / USD
1.27179
USD / CHF
0.92393
USD / CAD
1.33751
EUR / JPY
122.904
AUD / USD
0.70743

CG Sponsors




RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
Jurnal Forex RMteam & Friend

Azam baru.
Perkongsian keuntungan baru.
Tawaran rebate kepada semua yang berdaftar di Exness
Teknik dari segenap Sifu di Carigold.com
kombinasi akan membuat kita lebih berhati-hati bukannya takut.
mari bersama kita realisasikan nya.


Rebate 85% kepada semua trader berdaftar melalui link ini

Selepas membuka akaun anda sila add YM jutawanborneo
Kita uruskan bersama urusan deposit.
Bila untung kita uruskan bersama urusan withdrawal.

kita trade bersama dan untung bersama.
Kelebihan trade beramai-ramai ini adalah salah satu kaedah terbaik untuk memasuki pasaran berbanding dengan trade bersendirian.
Ayuh kita bersama. Sambil kita mengaut keuntungan.
:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Bagus Tuan Tanah.... boleh belajar Forex dari tuan...
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
kmk tuk baru jak belajar main forex tuk...
sapa yg ada ilmu ya kongsi2 lah ngan kmk ok
 

matlan

Passed Away
Joined
Apr 11, 2007
Messages
7,279
Reaction score
165
Points
73
:)paid:)paid:)paid to tuan ladang... teruskan niat murni mu... :)cgrock
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
to be honest kepada semua sejak 1 ke 2 bulan lepas aku dah stop seketika pasal MC pada bulan posa lepas dan banyak jugak loss pada masa tu kebetulan kalau kawan2 masih ingat semasa news di mana ada bank di US yg ditutup/bankrap ketika itu pada waktu petang, masa dalam jam 3 ptg gitu...
dengan bermodalkan USD200 pada ketika itu aku dah capai sehingga USD800 ++ kepada kwn yg ada bersama pada saat itu aku ucapkan tq pada support korang.
Walaupun USD200(yg sanggup utk dilosskan / no regret) itu tak sebanyak mana tapi ianya cukup bermakna buat saya. Sesuatu yang aku dapat pada masa tu ialah banyak pengajaran yg penuh bermakna tambahan pula ujian di dalam bulan Ramadhan. Aku hadapi dengan senyuman. Sedih tu ada juga... biasalah loss but never miss the lessons.
ni serba sedikit mukadimah la... broker yg aku guna pada masa tu ialah *******...
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
Bermulanya Forex dalam hidup aku

Di zaman kegemilangan dunia HYIP dan E-point merapu, aku tidak nafikan bahawa aku tidak terlepas dari tawaran skim2 sebegini.
sehingga pada satu ketika aku telah berkenalan dengan salah seorang admin CG pada masa itu yg bernama jutaONEfami yg serba sedikit menceritakan intro pasal forex ni. tetapi masih belum start lagi sehingga si Syahh99 dan beberapa teguran daripada admin dan moderator CG pada ketika itu dan yg paling aku tak lupa si polis tokera (ampun pak polisi)

Setelah membaca beberapa artikel di threat yg berkaitan dengan forex di CG ni aku pun mula tertarik dengan dunia ini, dipendekkan ceritanya aku pun join marketiva dengan free USD5 pada masa tu. Dan terima kasih kepada artikel dan ebook yg disumbangkan oleh my bro egold2u the journey bermula di situ dan pada masa tu siap ada conference kat YM lagik... kekeke :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register