Koleksi lagu Rock Kapak Melayu sahaja

CG Sponsors




SgtGaNaSz

Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
2,443
Reaction score
22
Points
25
Credits
0
assalammualaikum..

mintak kengkawan sumbangkan lagu2 rock kapak melayu kita dulu2...banyak kenangan kita bleh kongsikan bersama...peminat2 rock kapak nih memang x dpt dinafikan lagi...ramai...dan yg paling best skali kebanyakkan kumpulan ni banyak yang mainkan muzik tanpa bantuan sessionist (pemuzik undangan)..jadi kita dapat lihat kreativiti mereka sendiri...itu yg meriah dengan skill2 mereka...sekarang memang sepenuhnya sessionist yg memainkan peranan mereka...diaorg pun nak masyuk jugak...heheheh...apa2 pun sumbangkan lagu rock kapak korang kat sini...dan bleh kita cita kan kenangan kita masa tu...hehehe....lepak dat dayabumi/pertama/campbell/wilayah...heheheh..macam2 lagi le...

p/s : masa tu aku suka main game kat paradise (kota raya atas)hehehe...penuh sesak gila kat situ... :D
 
Sponsored Post

SgtGaNaSz

Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
2,443
Reaction score
22
Points
25
Credits
0


nih kumpulam rockers lagu kekejaman...suara garau...dan masih main lagi kat singapore...tapi mamat nih gaya nyanyian dia klakar sikit...hehehe...takpe suare rock kapak tu...

p/s : kartun dalam video klip tu macam avatar jutaonefahmi versi nogold je...:D ...jgn marah ye...:D
 

SgtGaNaSz

Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
2,443
Reaction score
22
Points
25
Credits
0
korang jangan gelak ye video clip nih....hehehhe...lagu memang pun power....perghhh...dulu jamming lagu zaleha dgn kekejaman ni memang layan gile...

http://www.youtube.com/watch?v=dpuiMgbtZ14

tergelak jugak aku bro kita nih nyanyi...excited..hehehe...
 

SgtGaNaSz

Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
2,443
Reaction score
22
Points
25
Credits
0
kumpulan Burnmark-secebis rayuan

http://www.youtube.com/watch?v=wapNtGuq_FU

kumpulan Sofea(S.Y.J)- orang timur

http://www.youtube.com/watch?v=AWXEkumBOq8

kumpulan Sofea(S.Y.J)- hati syaitan

http://www.youtube.com/watch?v=Nlp-KjbbIck

kumpula Sofea (S.Y.J)- mata sepet

http://www.youtube.com/watch?v=WbQTPzOI5Eg

p/s : teringat aku masa nak jamming kat studio diaorg Nahar Studio kat komplek wilayah...Nahar (drummer) x bagi jamming sebab budak2 skol...terpaksa la jamming kat bintang studio kat situ gak..wasiat...ade satu lagi kat dlm snuker tu..ape nama ntah lupe..
 

SgtGaNaSz

Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
2,443
Reaction score
22
Points
25
Credits
0
kumpula d'riyadh - Hanya Ketenangan...sekarang dah jadi Ustaz..ustaz Akill Hayy....suara tak tukar....sedap lagu nih...masuk hit carta skarang nih memang bleh menang nih...:D



p/s : sarung tangan sebelah tu...jangan main2..ade berani ke?
 
Last edited:

SgtGaNaSz

Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
2,443
Reaction score
22
Points
25
Credits
0
kumpulan crossfire - realiti dan fantasi

http://www.youtube.com/watch?v=iYF7Bt-z-g8

kumpulan Rusty blade - pertama dan terakhir

http://www.youtube.com/watch?v=LNozcyp1mhI

kumpulan rockers - memori

http://www.youtube.com/watch?v=UiY2nlNWAQc

kumpulan putra - cinta kain putih (new version)penyanyi asal...tp ayaq liuq ade mercik skit...bujang lagi :D

http://www.youtube.com/watch?v=uEuFDwthunw

kumpulan putra (version lagu lama )dulu jamming lagu nih memang best...layann

http://www.youtube.com/watch?v=tjZIFbiLwVU


kita jiwang kejap ye...
 

lanz jr

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2007
Messages
457
Reaction score
1
Points
15
Credits
0
perghh..teringat kisah lama...zaman rock kapak..
pakai seluar ketat..hee hee hee....:)) :)) :))
 

lanz jr

Fun Poster
Joined
Jun 17, 2007
Messages
457
Reaction score
1
Points
15
Credits
0
Bro bagi lagu Srikandi Cintaku..perghh :(( :(( :(( meleleh...
layanzzz
 
Sponsored Post
Top
Log in Register