BTC USD 49,363.2 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

koleksi kemalangan drift kereta pak arab

Sponsored Post

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
layanzzz je...
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
96
Points
120
dasat btol eh ?
tapi menyusahkan org sungguh...
 

nippon_hokage

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2008
Messages
856
Reaction score
3
Points
15
lain org lain minat kot.....


den drift2 ni mmng x masuk akal skit...x brapa nmpak stimnya kat mna mengleserkan keta dgn kelajuan x brapa laju tu....drift ni bkan ble laju sgt....80 pn msa drfiting pn dah bahaya .....lagi kalo simangkuk yg buat kt kwasan byk org keta....


mcm dori2 dlm byk clip u tube yg race kat track tu vs others car...tu mcm short cut aka slid utk laju tu den skit ada minat




p/s: drag jugak kot yg sesuai dgn jiwa den aka tngu kna pam kat traffic merah ...mlm2 buta plak tu (puas tgk meter dri 0 - xxx brapa pnya cepat keta kita ditnggalkan )......adissss.....:((.......:((
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,218
Reaction score
833
Points
176
ada diulang ulang ulang ulang.....
 

nash_d

Active Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
too fast too furious arab drift ni... tp scene tak jadi la...#:-S
 

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
lain org lain minat kot.....


den drift2 ni mmng x masuk akal skit...x brapa nmpak stimnya kat mna mengleserkan keta dgn kelajuan x brapa laju tu....drift ni bkan ble laju sgt....80 pn msa drfiting pn dah bahaya .....lagi kalo simangkuk yg buat kt kwasan byk org keta....


mcm dori2 dlm byk clip u tube yg race kat track tu vs others car...tu mcm short cut aka slid utk laju tu den skit ada minat




p/s: drag jugak kot yg sesuai dgn jiwa den aka tngu kna pam kat traffic merah ...mlm2 buta plak tu (puas tgk meter dri 0 - xxx brapa pnya cepat keta kita ditnggalkan )......adissss.....:((.......:((





..so u mean....Leave the drifting to the Japanese?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register