BTC USD 19,310.9 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

koleksi kemalangan drift kereta pak arab

Sponsored Post

EncikEx

Legendary Member
gem
Messages
12,113
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,113
Reaction score
175
Points
123
dasat btol eh ?
tapi menyusahkan org sungguh...
 

nippon_hokage

Fun Poster
Messages
856
Joined
Jul 20, 2008
Messages
856
Reaction score
3
Points
15
lain org lain minat kot.....


den drift2 ni mmng x masuk akal skit...x brapa nmpak stimnya kat mna mengleserkan keta dgn kelajuan x brapa laju tu....drift ni bkan ble laju sgt....80 pn msa drfiting pn dah bahaya .....lagi kalo simangkuk yg buat kt kwasan byk org keta....


mcm dori2 dlm byk clip u tube yg race kat track tu vs others car...tu mcm short cut aka slid utk laju tu den skit ada minat




p/s: drag jugak kot yg sesuai dgn jiwa den aka tngu kna pam kat traffic merah ...mlm2 buta plak tu (puas tgk meter dri 0 - xxx brapa pnya cepat keta kita ditnggalkan )......adissss.....:((.......:((
 

tokputih

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,374
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,374
Reaction score
907
Points
176
ada diulang ulang ulang ulang.....
 

nash_d

Active Member
Messages
2,287
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
too fast too furious arab drift ni... tp scene tak jadi la...#:-S
 

fadel

Active+ Member
Messages
3,016
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
lain org lain minat kot.....


den drift2 ni mmng x masuk akal skit...x brapa nmpak stimnya kat mna mengleserkan keta dgn kelajuan x brapa laju tu....drift ni bkan ble laju sgt....80 pn msa drfiting pn dah bahaya .....lagi kalo simangkuk yg buat kt kwasan byk org keta....


mcm dori2 dlm byk clip u tube yg race kat track tu vs others car...tu mcm short cut aka slid utk laju tu den skit ada minat




p/s: drag jugak kot yg sesuai dgn jiwa den aka tngu kna pam kat traffic merah ...mlm2 buta plak tu (puas tgk meter dri 0 - xxx brapa pnya cepat keta kita ditnggalkan )......adissss.....:((.......:((





..so u mean....Leave the drifting to the Japanese?
 
Sponsored Post

Top
Log in Register