BTC USD 38,938.7 Gold USD 1,813.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Koleksi gambar yang buat menyirap darah...

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
coke.jpg

salam..
sebenrnya gambar nih dah lama, 1st aku jumpa sekitar tahun 1999-2000 masa aku tgh study dulu kat uitm, aku terjumpa dalam sebuah laman web brunei tapi malngnyer laman web tu dah x leh bukak. xtau ler sama ada aku yang lupa address dia atau mg dah kena blocked.. nasib aku dapat plak dari satu laman web lain bulan lepas. punya la lama terpisah..hu..hu.. tue pun cara x segaja gak!! nak cari benda lain, gambar menyirap nih plak kuar...!!mayb ramai sahabt-sahabat kat cg nih pernah tgk lagi awal drpd pada aku. (erkk ketinggalan aku!!). namun begitu aku sekadar nak kongsi mana la tahu ada diantara kita yang belom pnah tgk lagi gambar nih..so bagi yang belum tgk apa komen n rasa anda?. adakah menyirap giler??. apakah tuan-tuan turut serta ambil langkah boikot jer jenama minuman nih??.

Xtaulah apa punca gambar nih dihasilkan sama ada mg "bertujuan nak menghina islam"..atau satu taktik persaing minuman jenama lain nak memburukkan coca-cola supaya org boikot tak minum minuman tue n persaing terdekat coca-cola tue lak dapat meraih untung akibat penyiaran gambar ini..

so aku pinta juga kalo tuan-tuan ada gambar gambar yang boleh menyirap darah kita sebagai org islam boleh lah upload kan juga di sini..sekurang-kurangnya kita sentiasa sedar dan beringat yang musuh islam sering mengintai-intai dan mencari peluang bagi memburukkan agama wahyu lagi suci ini (islam)..
 
Last edited:
Sponsored Post

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
cocacola.jpg

APAKAH SECARA KEBETULAN...
 

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
471405708

inilah filem yang kecoh sedikit masa dahulu sehingga ulama kuar fatwa haram tayang filem ini di Malaysia tapi LPF tetap juga meluluskan penayanganya..

Kita boleh cari sendiri di dalam Internet tentang filem ini. Filem yang dibintangi oleh Steve Carrel ini menggambarkan bahawa dia telah menerima wahyu daripada seorang hitam (pelakon yang sama, iaitu Morgan Freeman) supaya membina sebuah kapal, sama seperti Nabi Nuh?!!
vb.bmp

Kononya bahtera nabi noh..


inilah filem yang kecoh sedikit masa dahulu sehingga ulama kuar fatwa haram tayang filem ini di Malaysia tapi LPF tetap juga meluluskan penayanganya..

Kita boleh cari sendiri di dalam Internet tentang filem ini. Filem yang dibintangi oleh Steve Carrel ini menggambarkan bahawa dia telah menerima wahyu daripada seorang hitam (pelakon yang sama, iaitu Morgan Freeman) supaya membina sebuah kapal, sama seperti Nabi Nuh?!!
 

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
ht.bmp

hjn.bmp

c.bmp

diantara gambar-gambar dalam filem evan almighty sedikt masa dahulu... watak yang didakwa sebagai nabi noh
 

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
abu.ghraib2.jpg

gambar tentera muslimin (mujahidden) dihina dan diseksa
new-toture3.jpg

new-toture6.jpg

tahanan perang penjara abu gharib...
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register