BTC USD 62,832.6 Gold USD 1,803.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

klu modal RM5 k- RM7 k

kubung_man

Fun Poster
Joined
Jul 21, 2010
Messages
121
Reaction score
1
Points
15
nk mula biz apa ya..?
leh bg cadangan..?
wt ms ni aku just ada
nama syarikat ja...
n klu nk wat loan kt mn yg the best ek..?
 
Sponsored Post

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
nak buat loan kena ada track record jugak company tu min 2 years....tak tau la plak kalau loan lain ade.:D
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
bro dok area mana??

aku ade idea..pergi padang besar, beli baju jersey dalam rm20 aje dah boleh dapat gred AA.. Pastu jual balik..

Dulu aku dok beli baju adidas kat padang besar rm20 aje,pastu mai kl, abang saudara aku tgk die mati-mati ingat aku beli dari butik coz kualiti die lebih kurang aje.. :)):)):))

pastu, bro rollinglah duit tu and belilah stock banyak2 lagi..aku minat gak biz-biz cam ni..



:)paid:)paid:)paid
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,979
Reaction score
109
Points
128
bro dok area mana??

aku ade idea..pergi padang besar, beli baju jersey dalam rm20 aje dah boleh dapat gred AA.. Pastu jual balik..

Dulu aku dok beli baju adidas kat padang besar rm20 aje,pastu mai kl, abang saudara aku tgk die mati-mati ingat aku beli dari butik coz kualiti die lebih kurang aje.. :)):)):))

pastu, bro rollinglah duit tu and belilah stock banyak2 lagi..aku minat gak biz-biz cam ni..



:)paid:)paid:)paid

jersey je ker ada?
t-shirt ada x?
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
jersey je ker ada?
t-shirt ada x?

jersey, t-shirt sume ade..yg aku beli bukan jersey tp t-shirt coz aku kureng minat sikit bab2 jersey ni..kalau kat butik ori, sehelai rm 100 n above..

aku tengok kat KL ngan kat CG ni pun ade org jual gak tapi mahal..Diorang jual range rm50..

Ni contoh t-shirt yg aku maksudkan tapi yg ni cam tak lawa aje..:eek::eek: Kena pergi sendiri tengok baru layan beb..Aku sekarang pun dah duduk jauh so tak leh nak g padang besar selalu dah..


1862.jpg


Picture+22.png
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
nk mula biz apa ya..?
leh bg cadangan..?
wt ms ni aku just ada
nama syarikat ja...
n klu nk wat loan kt mn yg the best ek..?

TT ada pengalaman bidang apa? duk area mana? hobi apa?

aku nk jwb biz apa yg sesuaipun susah.... yg pasti cari peluang yg ada potential buyer... yg mmg org akan cari bro utk beli...

harap membantu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register