Klik Thanks button kepada yang membantu selesaikan masalah anda.

Recommended Brokers


CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Tolonglah yer disection PC Users Problem, Q & A
saya dapati masih kurang kesedaran, memberi Thanks tanda anda berbudi bahasa kepada CGrian yg ikhlas membantu selesaikan masalah komputer anda. Terima kasih atas kerjasama.

Contoh Post Tak Kenang Budi.

A. CGrian ni cuba mengingatkan..
Salaam,..

Masalah TT settle dah yer,.. :D
TT jgn lupa klik button THANKS kepada
mereka yg membantu yer,.. ;)

Tahniah..
B. TT cakap tapi tak buat..

insyallah sya tekan thanks...
keta evo je ke bez???
impreza lawan road block mmg lepas ke???
 
Sponsored Post

mrnetra

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2009
Messages
807
Reaction score
109
Points
23
bagus juga info ni, sekurangnya dapat kesedaran pada mereka2 yg telah mndapat sesuatu dari segi maklumat @ keperluan. apa pun keikhlasan membawa berkat..

p/s..sharing is caring sometime is scaring ^^
 

n3scAf3 AIs

Active Member
Joined
Sep 30, 2009
Messages
1,473
Reaction score
28
Points
30
tol gak 2...cian otai2 tlng selesaikan..*** blah cm2 je..rase x dihargai

je nnt..
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
tol gak 2...cian otai2 tlng selesaikan..*** blah cm2 je..rase x dihargai

je nnt..
Beza tau, attitude kita disini kalau nak membandingkan sikap mereka bila berforum di forum antarabangsa. Most diorang very appreciate post2 yg dapat selesaikan masalah.
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,110
Reaction score
71
Points
1,020
thread tima kasih ni best nyer ...

kena amalkan ni :)cgrock:)cgrock
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,110
Reaction score
71
Points
1,020
bagus juga info ni, sekurangnya dapat kesedaran pada mereka2 yg telah mndapat sesuatu dari segi maklumat @ keperluan. apa pun keikhlasan membawa berkat..

p/s..sharing is caring sometime is scaring ^^
btl2 kena jadikan satu budaya kita :)cgrock:)cgrock
 

chuck bartwoski

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
betul la ada sorang pakcik tu cakap kt aku.."inilah harga yang perlu dibayar untuk sebuah pembangunan...."
Negara seakan semakin ke depan,minda masih lag ijauh ke belakang..aku pun same..tq TT
Sama2 kita renungkan dn selamat beramal..
 

tokmudin

Legendary Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
11,745
Reaction score
367
Points
131
setuju sgt ..sekurang2nya sebagai tanda penghargaan pada yg mencurahkan ilmu..walaupun sesetangh ilmu tu sgt payah otai2 ni nak dapat, dan perabih byk wang ringgit , sanggup gak membantu dan berkongsi ..
 

skYnEt-gEnIUs

Permanently Banned
Joined
Aug 19, 2010
Messages
23,971
Reaction score
501
Points
161
tambahan..

kadang2 thread info dialihkan ke section lain,button THANK pn lesap..

Thread yg astrokkk tapi jika TT thread tu da terima THANK di thread itu,jumlah THANK dipotong,serta thread itu kene merge pon THANK dipotong..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register