To Sell Kitchen Cabinet ,Wardrobe and Renovation Promo

CG Sponsors




riwanzi

Fun Poster
Joined
Aug 20, 2011
Messages
371
Reaction score
0
Points
10
Kitchen cabinet & Wardrobe promotion.
Sliding wardrobe with anti jump full height RM300 per foot run
Kitchen Cabinet melamine Base cabinet RM160 per foot run
Kitchen cabinet melamine Wall cabinet RM110 per foot run
Tv cabinet with back panel RM280 per foot run
For another item quotation you can give me the design or floor plan to calculate.


Just email your floor plan to mohammad-azri"@"hotmail.com
(remove " symbol)or contact me 0192521956 and I will give the quotation.
Tq.
Cover Area : Selangor, KL, N9
 
Last edited:
Sponsored Post

effies

Active+ Member
Joined
May 14, 2009
Messages
2,740
Reaction score
34
Points
30
Kitchen Cabinet melamine Base cabinet RM120 per foot run
Kitchen cabinet melamine Wall cabinet RM100 per foot run

barang apa yg di guna??
 

myvi sporty

Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
1,743
Reaction score
35
Points
30
salam bro, awning ada buat? nak buat kat belakang rumah cket, tak besar pun.. dalam 3kaki x 10kaki..agaknye kot...berapa ye best price? yang penting ada tiang at least 2.
 

riwanzi

Fun Poster
Joined
Aug 20, 2011
Messages
371
Reaction score
0
Points
10
Maksud barang apa tu ape ye?
Kitchen cabinet tu harga untuk material melamine + aluminium frame + built in handle. Kalau nak material lain macam 3G, Solid Wood, Acrylic tu harga lain.
 

riwanzi

Fun Poster
Joined
Aug 20, 2011
Messages
371
Reaction score
0
Points
10
awning RM50 per sq feet. Harga siap pasang n tiang.
3ftx10ft=RM1500...
 

isham505

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2009
Messages
248
Reaction score
0
Points
10
saya pun nak quotation untuk kitchen kabinet umah saya.
 

riwanzi

Fun Poster
Joined
Aug 20, 2011
Messages
371
Reaction score
0
Points
10
boleh je...kalau ada floor plan lagi bagus....
kalau nak datang rumah tggu lepas raya k...
 

riwanzi

Fun Poster
Joined
Aug 20, 2011
Messages
371
Reaction score
0
Points
10
Sila emailkan nama, no.phone dan alamat untuk sebarang pertanyaan...Tq..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register