BTC USD 60,902.7 Gold USD 1,793.02
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kita ni sbnarnya dah lama jadi hamba kepada iluminati dan freemason

Kita ni sebenarnya dah lama jadi hamba kepada iluminati dan freemason...


  • Total voters
    0
  • Poll closed .
Sponsored Post

lovebattery

Banned
Joined
Dec 11, 2007
Messages
1,280
Reaction score
13
Points
25
setuju!!!

gua tak tengok pun video yang TT post tapi memang betul kita dah lama diperhambakan oleh iluminati & freemason.

bank, taman bunga, hospital, masjid, sekolah, universiti dan macam-macam lagi dipenuhi agenda freemason & iluminati.
 

ARIFFX

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
wah...

mkin banyak thread mcm nih..

keep it up!
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
aku dah lama dah tau

aku jadi hamba kat allah swt.........amin............
 

A.K

Fun Poster
Joined
Oct 30, 2010
Messages
256
Reaction score
0
Points
10
betul2...da lama da...benda ni ada kita sendiri x sadar...dkat diri kite sndiri pun ade...cuba2lahhh perhati2kan....
 

lovebattery

Banned
Joined
Dec 11, 2007
Messages
1,280
Reaction score
13
Points
25
jangan2 ilmu2 agama yang kita belajar selama ni pun dah diselitkan propaganda freemason..

diorang ni licik..
 

bearbear putih

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2010
Messages
509
Reaction score
1
Points
15
Mereka merancang, Allah juga merancang, sesungguhnya Allah sebaik-sebaik Perancang! :)

sama2 lah kita menambahkan ilmu pengetahuan kita daripada sibuk menambahkan pengetahuan tentang freemason, konpirasi, iluminati
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register