Kisah Seram Lagi Benar Di Universiti, Asrama & Sekolah

CG Sponsors




KingX

Fun Poster
Joined
Jul 4, 2013
Messages
106
Reaction score
0
Points
15
Masa: Awal pagi tahun 2010 kot?
Tempat: Dalam hostel U dekat serawak

Aku pun tak pasti aku mimpi ke betul.Masa tu memang semua da tido,dengan aku sekali da tido. Dalam sedap2 tido tu aku terjaga,aku tengok member katil sebelah turun katil tido atas lantai. Aku join sekali turun katil,lepas tu terus tido.

yang pelik nye, aku terjaga lagi,dan aku kat atas katil,aku nampak lagi member aku turun katil tido atas lantai,dan aku pon join lagi,terus tido.

yang lagi pelik, benda duk ulang2 2 3 kali jugak..
aku sendiri konfius
:-?:-?
 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,509
Reaction score
426
Points
91
Masa sy keluar dari dorm turun ke dewan mkn, roommate sy tengah baring atas katil tapi dia sempat pesan suruh tapaukan makanan sbb dia kata tak sihat. Sampai di dewan makan, sy nampak kawan sy tu sdh separuh mkn. Bila sy tegur dan tanya, dia terus marah sbb katanya dia tiada suruhpun. Jadi yg mana satu kawan sy yg sebenarnya?

baca kisah seram kat facebook.com/192264304731/photos/a.10151431370509732/10157317894164732
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,968
Reaction score
246
Points
43
kebanyakkan sekolah ada hantu..

satu sekolah tu tak silap di siang hari ..

di sebuah sekolah rendah budak2 nampak badut meniti kabel elektrik siap ada pistol kiri kanan di tangan..

mungkin 3 atau 4 tahun lepas..

pertama kali aq dengar hantu ala2 barat..:LOL:
 

zfa85

Active Member
Joined
Apr 26, 2012
Messages
1,153
Reaction score
27
Points
40
kebanyakkan sekolah ada hantu..

satu sekolah tu tak silap di siang hari ..

di sebuah sekolah rendah budak2 nampak badut meniti kabel elektrik siap ada pistol kiri kanan di tangan..

mungkin 3 atau 4 tahun lepas..

pertama kali aq dengar hantu ala2 barat..:LOL:
Hantu Badut mcm IT tu ke?kene tangkap tu nanti hilang budak2..heheh
 

Dakjaat

Active Member
Joined
Oct 25, 2010
Messages
2,119
Reaction score
372
Points
41
Bila TT taip "Mmg kalau syarikat dettol tu kenal Aida ni boleh ambik jadi duta Dettol..hehe", sorry, memang pangkah terus thread ni. HAHAHAHAHAHA!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register