BTC USD 69,744.9 Gold USD 2,421.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Info Kisah penternak ikan indon

FSPU, Uitm Shah Alam

masa final year mmg takmo sewa rumah pun. sbb busy .... tido pun jarang. so lelap bawah meja je lah...
masa tu takde pulak aku terpikir nak buat ladang ikan ke ladang durian ke...

lagi pun dulu2 manada kereta... kalau ada kereta aku rasa banyak dah benda aku buat. dah jadik kaya agak nye.
"Ladang Ikan Ruth"

pendek kata, nak survive masa belajar ni mmg banyak cara. cuma mau takmau je.

kalau cun , body letop boleh la carik sugar daddy

Takpe sis. Pengalaman mahal

Those that does not kill u only make u stronger
 
Sponsored Post

FSPU, Uitm Shah Alam

masa final year mmg takmo sewa rumah pun. sbb busy .... tido pun jarang. so lelap bawah meja je lah...
masa tu takde pulak aku terpikir nak buat ladang ikan ke ladang durian ke...

lagi pun dulu2 manada kereta... kalau ada kereta aku rasa banyak dah benda aku buat. dah jadik kaya agak nye.
"Ladang Ikan Ruth"

pendek kata, nak survive masa belajar ni mmg banyak cara. cuma mau takmau je.

kalau cun , body letop boleh la carik sugar daddy
kat Penang dan Pulau Indah banyak org ternak ikan sangkar ..
cina ada persatuan dorang

bukan ke Ruth keje Astro dulu .. yang call orang soh bayar
p/s : kalo Indon .. boleh je ajak lepak Genting
 
kat Penang dan Pulau Indah banyak org ternak ikan sangkar ..
cina ada persatuan dorang

bukan ke Ruth keje Astro dulu .. yang call orang soh bayar
p/s : kalo Indon .. boleh je ajak lepak Genting
ikan sangkar ni mmg cina je yg monopoli.
aku pun xtau melayu ni monopoli apa...
monopoli hasad dengki la kot

* dulu keje astro kunun nak lari dari arch. tapi.... ku kembali jua ke arch
p/s aku bukan indon.
@stonz tgk ni.. ada org ajak g genting
 
masa terluang??
i wish!!..
busy tetap busy sampai dah lama CG ni aku abaikan.
minggu aku mmg takmo buat keje.
sbb fedap ngan drafter aku.
Kengkawan saya yang asal arkitek ramai yang dah tukar... dah pangkat tinggi pun tetap keje sampai kul 3 pagi... tak larat
 
@stonz tgk ni.. ada org ajak g genting
Kito bakor !!

the-simpsons-rally.gif
 
ikan sangkar ni mmg cina je yg monopoli.
aku pun xtau melayu ni monopoli apa...
monopoli hasad dengki la kot

* dulu keje astro kunun nak lari dari arch. tapi.... ku kembali jua ke arch
p/s aku bukan indon.
@stonz tgk ni.. ada org ajak g genting
tak boleh....
 
waduh kok banyak banget artikel indon ya....

kayak ginilah bagussss.. usaha nya sendiri
ga perlu ajak orang check in untuk dapatin uang.

teringat aku masa study, aku xde asrama, takde rumah sewa.
hanya tidur dibawah meja studio selama setahun (2 sem)

Hahaha budak Aki, ID n grafik memang raso tido bwh meja studio time bljr. Tapi time dh kojo pun tido kek opis klu bos suruh ot. Sampai biol aku tengok drawing...
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register