Santai Kisah Mengenai Mimpi Pulak

CG Sponsors




fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
Aku sebenarnya dah lama nak share cerita mengenai mimpi yg aku alami.Bukan mimpi basah ya kawan-kawan..Tetapi disebabkan cerita kunci kereta jatuh dlm lubang jamban dengan asso pelahap kat Tesco lebih best , maka aku rileks dulu lah ..

ok..camni ceritanya , ada lah satu malam tu ..selepas menunaikan tanggungjawab di malam jumaat :)) ...aku bermimpi tau kawan-kawan .. bukan mimpi basah ya...aku ulang neh...

aku bermimpi yang aku bawak kete laju ibarat pemandu f1 merempit di highway kesas...kemudian , dek kerana di luar kawalan ..kereta yang ku pandu terbabas lalu merempuh sebuah kereta...aku tak pasti kereta tu jenis sebab dalam mimpi tu aku pakai kaca mata rayban hitam..

ibarat director james cameroon potong mana yg x sesuai dlm movie avatar, ni aku short cut sikit jalan citer nih supaya kawan-kawan tak boring..

dua tiga hari kemudian , keretaku bergesel dengan lori...time tu aku dah x sedap ati...rasa mcm sesuatu yg buruk akan berlaku..nasib baik muka ku tak buruk..

so , pernah ke mende camnih berlaku dalam hidup korang ?.. mimpi kemudian berlaku real ...hatta sipi-sipi pun jadiklah.... jom diskas...
 
Sponsored Post

azanney

CG Top Poster Club
Joined
Oct 18, 2008
Messages
48,937
Reaction score
351
Points
131
hahahahahahaaaa...diskas jgn tak diskas...:p
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
mainan tidor je kot..almaklumla letih sgt pas menunaikan tanggungjawab:p:D
 

eishen

Active+ Member
Joined
Nov 26, 2007
Messages
3,545
Reaction score
82
Points
30
wah2..cter lagi...berbakat ni..hehhehe
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
ikut kata hati....selalunya tepat...
setuju tu...

biasenye aku x amik port sgt mimpi neh..mcm encik 302 kate , mainan tido... tp bile dah berlaku eksiden kerete bergesel dgn lori..baru aku teringat mimpi tu..

rase pelik plak..

p/s :- nih bukan kategori dejavu kan ?
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
penah gak byk kali benda2 terjadi aku rasa macam penah terjadi dah
dah bule expect lepas tu lepas ni
 

BoBu

Fun Poster
Joined
Oct 20, 2009
Messages
669
Reaction score
9
Points
15
2 tahun lepas aku penah gak mimipi ade org curi motor aku..
2 3 tiga lepas tu betol2 motor aku kena curi..

awal tahun ni aku mimpi lg motor hilang tp dlm mimpi tu no plat same WSD no xpasti,jenis motor je lain aku motor aku LC135 biru tp dlm mimpi motor EX5 biru bila aku sedar aku pikir balik aku xpakai EX5 biru..
2 3 hari lepas 2 tau2 motor member aku EX5 biru plat WSD hilang..
rupanya mimpi nk bgtau motor member aku nk hilang
 

mustopa_a

Legendary Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
12,098
Reaction score
73
Points
120
ikut gerak hati la.. kalau benda nak jadi .. tak boleh halang..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register