Kisah kerajaan sepenggal di jepun

CG Sponsors




dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,164
Reaction score
1,531
Points
596
Lani kan ngan sst

Rasa dah jadi cam gst

Semua barang mahal dah balik

Camna nie

Allahu

Moga kerajaan baru nie prihatin kawal harga jangan sampai bebankan rakyat
 
Sponsored Post

Faizudin

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
7,099
Reaction score
1,155
Points
151
Kisah kerajaan sepenggal di Malaysia pulak bila :ROFLMAO:
 

ownz

Fun Poster
Joined
Sep 24, 2010
Messages
769
Reaction score
16
Points
15
Nampak gaya MY pon akan ada story sama.. :)
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,146
Reaction score
302
Points
131
jepun lain,malaysia lain, diorg sane majoriti semua jepun,
malaysia byk kaum
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,134
Reaction score
795
Points
166
xmustahil akan jadi benda yang sama kat sini..

kat sini ada dah kegagalan pengurusan bencana yang berlaku di pasir gudang..
Klu mereka belajar in sha Allah boleh menang.. yg pasti tahun akhir mereka akn gula² kan rakyat😊
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
18,591
Reaction score
1,245
Points
201
bukan SPR je... suma kedudukan strategik agensi k'jaan diisi geng diaorg.. AG, SPRM etc... mmg rasanya jadi k'jaan selama2nya PH nih selagi rakyat tk memberontak.... masa tuh nanges air mata darah pun tak guna dahh...
org dah pesan lama dah..jgn undi DAP...ramai yg undi...padan muka..nak menyesal pun tak guna dah...selagi manusia dalam PAN tu ada..begitu lah jadinya..
 

agen14

Super Active Member
Joined
Nov 21, 2009
Messages
8,819
Reaction score
71
Points
75
Sama je kisah ni.. sama2 kena kencing.
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,201
Reaction score
1,995
Points
141
tak tahu la same ke tak Malaysia dgn Jepun...

tp aku mmg awalnye sokong PH....sekarang nampak mcm teruk je juga...janji2 semuanya dicapati....
so mungkin same la kot...mungkin sepenggal juga PH ni...
 

zari83

Active Member
Joined
Nov 24, 2011
Messages
1,705
Reaction score
330
Points
41
tak mustahil malaysia juga akan ada kerajaan sepenggal...dgn keadaan ekonomi skrg dan prestasi buruk ph, akan ada sejarah baru malaysia pada pru15..

#selamatkanmalaysia
#kerajaansepenggalph
 
Sponsored Post
Top
Log in Register