KIS 2009 block laman OUM... minta bantu ni..

CG Sponsors




flybird

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2006
Messages
662
Reaction score
2
Points
15
Salam sejahtera warga CG....

Sebelum ni saya guna AVG ver.8 (crack punya) memang bagus tapi tak leh access laman web OUM. Pastu saya uninstall AVG8 tu. Laman web OUM saya boleh access. (laju jer).
Baru-baru ni saya install KIS.2009 (licence 1 year). Masalah sama timbul lagi. Laman web OUM tetap tak leh access. Saya rasa perisian AVG8 dan KIS2009 menyekat laman OUM.
Dari segi fungsi dan sekuriti KIS2009 mmg tip-top...


Minta bantuan dari sapa2 warga CG yang tau cam mana nak atasi masalah ni...
 
Sponsored Post

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
rasa2 nyer oum nyer ada problem nei...
 

flybird

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2006
Messages
662
Reaction score
2
Points
15
rasa2 nyer oum nyer ada problem nei...
mungkin juga bukan bro...
mcm AVG8 dulu kalau saya install web OUM tak leh buka..kalau saya uninstall boleh buka pula...
sekarang saya guna KIS2009 masalah sama juga...saya dah try buka laman OUM guna PC lain..ok jer.. dengan PC saya yg install KIS2009 tak leh pula...jadi bukan masalah laman OUM rasanya tu....
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
KALO nak masuk web tu,cube ko matikan kaspersky tu..try leh masuk x
 

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
disable je antivirus tu.
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
disabled gerenty jadi
 

muorian

Active+ Member
Joined
Apr 27, 2007
Messages
3,792
Reaction score
54
Points
40
nape deorg blok ehh? ada suspicious plugins ke?
 

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
disable je antivirus tu.
yup....
cdangan baik....
maybe software antivirus tu detect benda yg meragukan kat website tu....
dats y le kne block....
juz my 2 cents....:">:">
 

ngobok

Active Member
Joined
Jan 3, 2006
Messages
1,600
Reaction score
22
Points
25
Salam sejahtera warga CG....

Sebelum ni saya guna AVG ver.8 (crack punya) memang bagus tapi tak leh access laman web OUM. Pastu saya uninstall AVG8 tu. Laman web OUM saya boleh access. (laju jer).
Baru-baru ni saya install KIS.2009 (licence 1 year). Masalah sama timbul lagi. Laman web OUM tetap tak leh access. Saya rasa perisian AVG8 dan KIS2009 menyekat laman OUM.
Dari segi fungsi dan sekuriti KIS2009 mmg tip-top...


Minta bantuan dari sapa2 warga CG yang tau cam mana nak atasi masalah ni...
OUM tu ape?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register