Kini Caj Autoresponder Hanya RM25 Untuk Seumur Hidup Tanpa Bayaran Bulanan!!!

CG Sponsors




onlinestore

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
662
Reaction score
0
Points
10
Anda sering memikirkan Cas Autoresponder Terlalu mahal??

Tiada duit lebih untuk membayar cas Autoresponder???


Kini anda mampu memiliki Sistem Autoresponder anda sendiri
tanpa perlu membayar kos bulan seperti perkhidmatan
autoresponder yang berbayar. Anda hanya perlu membayar kos
pembelian panduan ini sahaja untuk memiliki Sistem
Autoresponder anda sendiri.


Tanpa sebarang yuran bulanan

Tanpa sebarang kos Tambahan

saya ulang

Tanpa sebarang yuran bulanan

Tanpa sebarang kos Tambahan​

Ciri-Ciri yang anda akan miliki selepas anda memiliki panduan
memasang Sistem Autoresponder anda sendiri:

  1. Email yang dihantar kepada pelanggan terus masuk ke Inbox (Bukan Dalam SPAM).
  2. Mengumpul Mailing List seramai yang mungkin.
  3. Menjalankan aktiviti promosi produk anda dengan satu klik sahaja.
  4. Mengawal pelanggan anda.

dan banyak lagi....

Ianya hanya memerlukan sedikit edit pada file dan terus boleh
digunakan...

mari layan scrennshot kat bawah ni dulu....



Ini adalah ruang memasukkan nama dan password bagi admin.



Ini adalah bahagian edit email yang akan di hantar kepada pelanggan.



Ini adalah bahagian untuk memasukkan auto email dan delete email.

Kamu nak cuba dulu sebelum beli?? Mari klik DI SINI untuk mencuba autoresponder ini..
Pergi ke bahagian bawah page ini dan masukkan nama dan email untuk mencuba sistem autoresponder ini.

(kami benci spam dan kami berjanji tidak akan berikan email anda / sewakan atau yg sama waktu dengannya,
jika anda bosan dgn email yg dihantar, anda boleh unsubsribe pada bila-bila masa saje :)


*Berita Terbaru :
Script asal ini merupakan keluaran percuma daniberg.
beliau kini telah menjualnya dengan harga $49.90 atau bersamaan RM179.76 tetapi beliau telah update script tersebut..

  1. Dengan adanya double opt-in, database autoresponder anda hanya akan menerima email yang sah dan wujud.
    Tanpa fungsi penting ini, kemungkinan besar borang opt-in anda di ‘spam’ dengan beratus-ratus email-email palsu setiap hari.
  2. loak affiliate link - Fungsi ini adalah untuk menukarkan link anda atau link affiliate anda.

    hehe.. dah mcm aweber & getresponse pulak...

    Dalam Panduan Ini, Anda akan diajar cara:

    Pemasangan Skrip Autoresponder
    Bagaimana mencipta database MySQL di CPanel
    Bagaimana mencipta username dan password
    Bagaimana memasukkan user ke database mysql
    Bagaimana import fail sql untuk membina jadual dalam database
    Bagaimana mengedit fail config.php
    Bagaimana mengkonfigurasikan Double Opt-In
    Bagaimana muat naik skrip autoresponder ke hosting menggunakan perisian ftp
    Bagaimana menetapkan permission fail php kepada 755

    Menggunakan Sistem Autoresponder
    Bagaimana menulis mesej followup
    Bagaimana tambah email secara manual
    Bagaimana menghantar mesej "broadcast" kepada prospek
    Bagaimana melakukan backup
    Bagaimana menghantar mesej followup secara manual
    Bagaimana menghantar mesej followup secara automatik menggunakan Crontab
    Bagaimana memasang borang opt-in

Bonus Tambahan
Build Hugh List
List Management Secret
Gagal Kaya
Membeli Online
Panduan Krisis
Panduan Daftar Paypal
40 Panduan Jana Wang Dari Rumah

Baiklah..

panduan script ini akan dijual dengan harga RM25 untuk 10 orang yang pertama sahaja
(kalau kat luar harga RM 30 .. tak percaya? klik disini untuk percaya ..


Untuk memudahkan proses urusniaga, Jika anda berminat sila KLIK DI SINI untuk melakukan
pembayaran melalui M2U & akaun lain beserta pengesahan.


Selepas 10 orang pembeli telah membeli, harga akan di naikkan kepada RM 30...:D

Dapatkan Sekarang. KLIK DI SINI


* Bantuan Online Melalui YM dari saya akan membantu anda memasang
Sistem Autoresponder Anda.
 
Last edited:
Sponsored Post

onlinestore

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
662
Reaction score
0
Points
10
Tiada sebarang kos untuk memiliki Autoresponder anda sendiri...

tapi jangan salah faham....Anda hanya perlu membayar untuk
mendapatkan panduan dan scripts ini sahaja....

Sekarang RM25 untuk 10 orang pembeli awal sahaja....

jangan lepaskan peluang ini...daaptkan sekarang...

bantuan online melalui YM disediakan untuk membantu anda jika
menghadapi sebarang masalah ketika ingin memasang Sistem
Autoresponder ini....:D
 

onlinestore

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
662
Reaction score
0
Points
10
kasi up sikit....

penggunaan sistem autoresponder memudahkan penghantaran email
follow up kepada pelanggan...

email terus masuk ke dalam inbox...bukan SPAM...:eek:

Mari Test scripts ni sebelum beli...

Klik Di Sini
 
Last edited:

onlinestore

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
662
Reaction score
0
Points
10
anda mempunyai Laman web jualan??

ingin memiliki sistem autoresponder bagi menjalankan follow up kepada pelanggan anda??

Saya ada jalan penyelesaian nya...Nak test script autoresponder yang bakal
anda gunakan untuk laman web jualan anda??

Klik link di bawah untuk mencuba autoresponder...email terus masuk dalam
inbox...
http://product-online.org/index.php?main_page=index&cPath=11

Anda boleh cuba keberkesanannya....

Nak beli???
Nak guna???

RM25 sahaja....ini adalah terbuka kepada 10 orang yang pertama sahaja....

Dapatkan sekarang...

Klik link di bawah untuk membuat pembayaran....
http://www.product-online.org/order
 

onlinestore

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
662
Reaction score
0
Points
10
kasi up sikit...jom2....mari la test...

memang tak rugi kalau ada scripts ni...panduan pun ada...
 

onlinestore

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
662
Reaction score
0
Points
10
kasi up sikit...

bonus tambahan kepada 10 pembeli terawal...



Menceritakan rahsia Jutawan Internet mendapatkan pendapatan di internet...

Dapatkan sekarang...

KLik DI Sini untuk order
 

honey_sapphire

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
hurmmm..nmpk menarik ...will pm u when the time comes...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register