To Sell Kingston 8gb pendrive $10 jer

CG Sponsors




Sponsored Post

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
china made ke tt?boleh used up to total 8gb ka?sebab banyak sangat fake pendrive sekarang..kalo ori..meh maybank account :)) atau paypal,LR pon boleh..xD
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
410
Points
136
china made ke tt?boleh used up to total 8gb ka?sebab banyak sangat fake pendrive sekarang..kalo ori..meh maybank account :)) atau paypal,LR pon boleh..xD
Aku pakai memang up sampai 8gb...ori tak berani katalah...tapi memang xder problem sepanjang jual benda ni.
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
410
Points
136
klu rm brpa bro?
Malaysia Ringgit RM34.00

bro blh tgk harga asal dgn blog aku...kat siggy tu...ni promosi sempena hari lahir anak aku bulan depan...byk brg lain aku nk offer ni...tunggu...
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
ko wat akau terkezut je...#:-S
 
Last edited:

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
Malaysia Ringgit RM34.00

bro blh tgk harga asal dgn blog aku...kat siggy tu...ni promosi sempena hari lahir anak aku bulan depan...byk brg lain aku nk offer ni...tunggu...
siap pos ke bro
 

nofa

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
cod ke caner nih:-?
 

kawetoksedoh

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,626
Reaction score
235
Points
33
bak mai maybank kau. aku bank in.

pos brapa rm? free udah le.:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register