BTC USD 65,480.0 Gold USD 1,783.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Kingston 256gb data traveler 310

mfonaa

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
675
Reaction score
2
Points
15
74630_185087608171373_100000104067463_716940_7475872_n.jpg

156936_185087821504685_100000104067463_716946_76678_n.jpg


-Fast: data transfer rates of 25MB/sec. read and 12MB/sec.
-Safeguarded: includes Password Traveler
-Convenient: does not require Administrator rights to access the Privacy Zone
-Dimensions: 2.90" x 0.87" x 0.63" (73.70mm x 22.20mm x 16.10mm)
-Operating Temperature: 32°F to 140° F (0°C to 60° C)
-Storage Temperature: -4°C to 185°F (-20°C to 85° C
-Simple: just plug into a USB port
-Practical: loop supports most key rings
-Guaranteed: five-year warranty

RM 200 TERMASUK POS(HUBUNGI FIRDAUS 0132606353)
STOK = 9 BIJI
 
Sponsored Post

blurp

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2010
Messages
136
Reaction score
0
Points
10
pergh...da leh fight xternal h/disk nih...
 
Last edited:

mfonaa

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
675
Reaction score
2
Points
15
memang besar..saya pun tengah test ni..memang besar capacity..tengah dok pk nak isi apa lagi ni..
 

AjuL

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
ori ke fake pendrive ni?den risau je ..sebab kingston ni banyak sangat yg fakenya....betul2 leh sumbat almost 256 gb tanpa file tu corrupt atau ada limit ke?
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,495
Reaction score
162
Points
138
ori ke fake pendrive ni?den risau je ..sebab kingston ni banyak sangat yg fakenya....betul2 leh sumbat almost 256 gb tanpa file tu corrupt atau ada limit ke?

TT dah bg guaranteed 5 years tu.. tak a kot :D
 

JACK88

Active Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
2,318
Reaction score
21
Points
25
Uiihh... dah stable ke version tu TT, sedangkan Hdd 1 tera pon belum lg stable ehh..
 

mfonaa

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
675
Reaction score
2
Points
15
saya tengah testing 1 daripada 10 stok yg ada..setakat ni ok ...tiada masalah
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register