Kilang bebola ikan ‘Kak Su’ kena serbu, diarah tutup 14 hari

CG Sponsors




cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
61,902
Reaction score
9,726
Points
1,746
sebelah pantai timur biasanya ada cop mesti dengan logo halal jakim tapi x cek lg kat website sijil valid ke x
biasa kalau logo halal jakim ni ada no. kat bawah logo tu mcm MS pastu nombor. yg ni baru real..

kalau takde no. tu, ada kemungkinan logo halal letak sendiri...
 
Sponsored Post

adamrao

Active Member
Joined
Mar 1, 2017
Messages
1,432
Reaction score
145
Points
43
benda nie akan menang kat cina juga.. kawtim baik.. esok x lama ada la sijil halal.. dah tau cina buat tp bila melayu ada buat produk yang sama awat x p beli..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register