Kieran join Hotfm, Sarimah join Era

CG Sponsors




tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
Dipetik dr. Harian Metro

Terbaru, mengenai penyertaan pengacara cantik, Sarimah Ibrahim bersama Era FM. SS dimaklumkan Sarimah dijangka melalui proses latihan sepanjang minggu ini sebelum mula bersiaran atau bergandingan bersama penyampai di konti radio.

Kehadiran Sarimah atau lebih mesra dengan panggilan Kak Mah Gali mungkin mengganti atau menampung tempat dikosongkan Kieran yang menyertai stesen radio Media Prima, Hot FM. SS difahamkan Sarimah juga akan melalui proses percubaan sebelum diputuskan untuk mengendalikan mana-mana slot siaran atau digandingkan dengan mana-mana penyampai radio di stesen itu.

SS percaya kehadiran Sarimah juga mampu memantapkan lagi stesen radio yang bernaung di bawah AMP Network itu.

Penyertaan Sarimah bersama stesen radio itu bukan sesuatu yang janggal bagi pihak pengurusan di AMP memandang Sarimah pernah tampil sebagai tetamu jemputan selain cukup terkenal mengacarakan program Fail Sulit dan Diari Akademi Fantasia terbitan Astro.

SS percaya kehadiran Sarimah dapat menarik jumlah pendengar baru untuk stesen radio yang turut melakukan beberapa rombakan bermula dengan pertukaran pengurusan atasan membabitkan Rostam Said menjawat jawatan Pengurus Program di Sinar FM manakala Nazri Noran menggantikan tempat Rostam sebagai Pengurus Program Era FM.
 
Sponsored Post

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,167
Reaction score
1,041
Points
1,101
apa2 jer la.......era dah kurang umph ler..
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
neh sarimah ibrahim tu ke? klu ya..mmg best la.. tp hot FM still the best.. eERA da x best la:)):eek:
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
cham ve ngan burn af pn join era gak kan??
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
dj sampai 4 org dalam satu program sampai pening telinga mendengar.. kalo tambah lagi minah ni mmg hancus la program tu.. :))
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
era da tak best da
aku nak bukak stesen radio sendri
BASAH FM:eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register