Kibarkan Riben Hijau Sempena Balik Raya tanda Semangat Carigold Member

Recommended Brokers


Warna Pilihan


  • Total voters
    0
  • Poll closed .
Sponsored Post

lost_soul2878

Super Active Member
Joined
Jan 11, 2010
Messages
8,746
Reaction score
18
Points
65
Ntahlaa kena curi ke tercabut dek angin kuat sgt ke :))

Aku cam nak ikat kat spoiler..hmm tgh fikir reben tu just nice je

Xnak laa reben besar gedabak..over kooo
speeding laju sgt daddy ni sampai antenna pun tercabut :eek:

aku punye spoiler lak jenis yg melekat kat bonet lobang pun takde camno nak buek ni :))

takkan nak gantung reben dalam keta mane cgrian nak Nampak :eek:
 

General Juhziz

Super Active Member
Joined
Apr 21, 2010
Messages
8,673
Reaction score
250
Points
81
Nt nk ikat jugak lah kale ijau
 

Sugar2daddy

Legendary Member
Joined
Jul 9, 2013
Messages
15,681
Reaction score
29
Points
125
speeding laju sgt daddy ni sampai antenna pun tercabut :eek:

aku punye spoiler lak jenis yg melekat kat bonet lobang pun takde camno nak buek ni :))

takkan nak gantung reben dalam keta mane cgrian nak Nampak :eek:
Well...well...myvi mestilah laju, tak laju bukan myvi namanye :eek:

Tapi paling habis 120 je laju ke?

Hmm spoiler aku tu rasa cam ada lubang ntah tak teliti pulak ada ke tak...

Ko buat scarf kat anak avatar jelah kalo xde tempat nak ikat...

Jgn ko pulak yg pakai scarf sudah :eek:
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
7,912
Reaction score
281
Points
86
tahun ni riben hijau ke oren ??
warna oren la pulak . busan la setiap tahun hijau..
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register