Kibarkan Riben Hijau Sempena Balik Raya tanda Semangat Carigold Member

Recommended Brokers


Latest Threads

Warna Pilihan


  • Total voters
    0
  • Poll closed .
Sponsored Post

Jejaka Kedekut

Legendary Member
Joined
Nov 28, 2007
Messages
11,086
Reaction score
23
Points
115
raya tahun ni giliran kampung sendiri.so tak payah pergi kl rumah bini macam tahun lepas.8->
kalau nampak single cab pick up truck putih ada bendera kelantan kat no plate tu mungkin aku la tu.plate wilayah.
 

dauskupang

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2012
Messages
5,237
Reaction score
267
Points
81
ntah...ko da kire beruntung sangat2 dapat balik raye...org lain yang tak dapat balik cane huhuhuhuh :)
yang x dapat balik langsung tu mmg kesian laa kan...

tp nak wat mcm mana...tugas diutamakan...
 

in_butterfly

Active Member
Joined
Feb 20, 2011
Messages
1,549
Reaction score
14
Points
25
kalau jumpa kat lpt ari sari sebelum raya, hon hon la
nanti ambe taruk riben ijau kat antena..
 

Chainsaw

Active+ Member
Joined
Sep 23, 2010
Messages
2,952
Reaction score
4
Points
25
Ok, reben hijau..kalau terserempak kasi hon la ye..and jangan pulak ada yang pakai reben warna pelangi :)):))..selamat pulang beraya dan kepada yang tak dapat pulang sebab kerja..usah lah bersedih..nescaya tahun depan balik la :)
 

V.A.N.S

Junior Member
Joined
Jun 17, 2015
Messages
84
Reaction score
0
Points
6
Malam raya baru dapat balik, drive dari jb ke temerloh. pagi raya tidur lah jawab nyaa !
 

Abgtanjung

Fun Poster
Joined
Oct 5, 2014
Messages
256
Reaction score
2
Points
15
nak join jugak....huhuhu....balik penang mn2 geng cg balik utara klo nmpk kasi hon na...
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register