BTC USD 64,740.8 Gold USD 1,786.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Khir Toyo kena kejar SPRM?

Status
Not open for further replies.

eein80

Active Member
Joined
Aug 15, 2010
Messages
2,189
Reaction score
19
Points
25
Dengar cite khir Toyo kena kejar SPRM pasal Tanah.. Betul ke?:-?
 
Sponsored Post

usahOne

Super Active Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,192
Reaction score
11
Points
65
thread ni dah ada.kena check.memang tgh panas kes khir toyo..jgn kena siasat aje lepas tu kata x de kes..mcm zaman pak lah dulu masa nak election nak buat cleaning konon utk menampakn pak lah bersih last2 semua kes gugur kui3 tanda2 nak election bertambah dekat.... moh kita boikot umNO utk pru 13


Istana gaya Bali: Khir Toyo hadapi tuduhan
Oleh Boo Su-Lyn dan Melissa Chi
December 06, 2010

SHAH ALAM, 6 Dis — Bekas menteri besar Selangor Datuk Seri Dr Mohd Khir Toyo hari ini dituduh di Mahkamah Sesyen berhubung kesalahan membeli dua lot tanah di Seksyen 7 di sini — yang berkaitan dengan isu ‘istana gaya Bali’ — untuk kepentingan diri dengan menggunakan kedudukan sebagai ketua kerajaan negeri tiga tahun lalu.

Dr Khir tidak mengaku bersalah ketika pertuduhan dibacakan ke atas beliau.
 
Last edited:

omgkenny

Active Member
Joined
Jul 26, 2010
Messages
1,413
Reaction score
8
Points
25
macam2....
kalo sabit slh.. ape dia kena ek..?
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
macam2....
kalo sabit slh.. ape dia kena ek..?

kalo sabit salah.. kepala dia boleh kena sabit.. ha ha ha:)) tak pu dia kena sunat lagi sekali... :eek::eek::eek: tak pun denda sapu sekitar bandaraya shah alam... :eek::eek:
 

usahOne

Super Active Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,192
Reaction score
11
Points
65
macam2....
kalo sabit slh.. ape dia kena ek..?

bro anak c toyo ni xkan d sabitkan apa2 kesalahan ...ni cuma utk cukupkan syarat .menandakan election semakin hampir...umNo nak menunjukkan diorg telus..kesudahannya semua terlepas...sapa x kenai umNO kuat berlakon utk kepentingan peribadi.pui4
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register