khidmat utk membuat set akuarium laut (musim baru dari page 22 ya)

CG Sponsors




apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,972
Reaction score
104
Points
43
setelah lama tak buat servis ni. tiba2 terbuka hati nak mula balik
so kepada sape2 yg berminat utk membuat akuarium laut tapi xtau or xde pengalaman utk memulakannye..
korang bole mintak bantuan aku..
aku jugak terima upah kalo korang nak aku buatkan model akuarium laut..
akuarium laut only k..
air tawar aku xtau.. :)
upah tu nanti kita bincang kemudian
ni akuarium yg aku punya. biasa2 je.
aku bole buat akuarium yg kecik2 je. sape nak suruh buat yg besar2 tu x pandai lagi :">

yang penting aku nak tau berapa bajet korang
yg aku punya ni lebey kurang rm900 termasuk supplement2 lain



http://www.youtube.com/watch?v=EV8e1RtOgM0&feature=youtu.be

ni ada beberapa cth lain :-




thread baru bermula pada page 15 ya
:)cgrock:)cgrock
Untuk pertanyaan bole PM atau hubungi 019-2618141 @ 011-26658973
lokasi selangor,kl & putrajaya :)cgrock

baru ada satu testi je :D
Tt thank servis baik..bleh share lg ilmu k...skang bleh la layan coral malam2.. Hehehe
 
Last edited:
Sponsored Post

apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,972
Reaction score
104
Points
43
reserved...parking dulu
 
Last edited:

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Boleh upload gambar2 contoh yg dah siap?
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
kepada sape2 yg berminat utk membuat akuarium laut tapi xtau or xde pengalaman utk memulakannye..
korang bole mintak bantuan aku..
aku jugak terima upah kalo korang nak aku buatkan model akuarium laut..
akuarium laut only k..
air tawar aku xtau..
upah tu nanti kita bincang kemudian
wow! hebat tu.. meh tlg up sikit..
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
cantik tu...macam tu agak2 berapa ringgit! Nanti aku tolong hebah2kan juga.
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
jadik agen leh??? :D:D:D
 

apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,972
Reaction score
104
Points
43
sorila aku dak baru lg dlm ni
xtau camne nak attach picture..
kalau yg aku tunjuk kan tu standard ratus2 gak
mmg akuarium laut ni mahal
bole sampai seribu tp mmg cantik
so aku bole la bg tips camne nak kurangkan kos korang utk buat and kos utk mantainance dia..
korang upah aku setup.ikan ke coral ke tu sume korang pilih sendiri
aku cuma bole bg cadangan je
aku dulu pon blaja sendiri je :)
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Jadi, kau buat sendiri lah ni.
 

apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,972
Reaction score
104
Points
43
upah aku buat..
korang cuma bgtau design camne korang nak..
bahan2,ikan2 korang pilih yg mana
nanti aku cuba dptkan yg paling murah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register