BTC USD 50,128.1 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Khidmat Terjemahan BM-BI atau BI-BM. (Update: Dah Ada Certification, Yess!!)

Sponsored Post

madeyla79

Fun Poster
Messages
422
Joined
Nov 18, 2010
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
bump utk hari ini..ada tak student Sarjana Muda/Bachelor atau Sarjana (Masters) full @ part time yg nak saya terjemahkan tugasan yg mereka dah siapkan?
 

madeyla79

Fun Poster
Messages
422
Joined
Nov 18, 2010
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
tak sangka thread servis saya ni no. 2 selepas Institut Terjemahan & Buku M'sia kalau kita google "khidmat terjemahan". Padahal takde buat apa2 kerja SEO pun.

Patutlah asyik dapat 'request quotation' saja.

Cayalah CG..:)cgrock
 

madeyla79

Fun Poster
Messages
422
Joined
Nov 18, 2010
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
Jobs yang dah selesai dalam sebulan dua ni:

-2 kertas kerja untuk pensyarah UM
-Surat kepada Kementerian drpd sebuah GLC
-assignment siswa UKM

InsyaAllah akan mula esok/minggu depan:
-thesis siswa UiTM Shah Alam
-laman web GLC

Alhamdulillah atas rezeki yg diberikan-Nya
 

madeyla79

Fun Poster
Messages
422
Joined
Nov 18, 2010
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
IMG_20131218_143546_zps8e722572.jpg


Program pengukuhan kemahiran yang dihadiri minggu lepas..3 hari 2 malam..sampai ke malam berbengkel #:-S

...nak tanya CGrians, sekarang musim disertasi tesis ker? ramai yang tanyakan khidmat untuk terjemah tesis ni..
 

madeyla79

Fun Poster
Messages
422
Joined
Nov 18, 2010
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
BUMP untuk hari ini..

Kalau ada yang nak terjemahkan business plan untuk tujuan mohon geran niaga/usahawan daripada kerajaan, dialu-alukan menghubungi saya.

Item lain yang boleh diterjemah:
-website
-borang
-tesis
-flyers
-resume/CV
-artikel untuk blog atau rujukan semata-mata
..dan macam2 lagi
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register