Khidmat printing, penghantaran percuma, diskaun istimewa!!!

CG Sponsors




hanif_mellow

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2009
Messages
126
Reaction score
0
Points
10


Online Printing Service by Mellow Tech Solution

Kami menyediakan perkhidmatan cetakan untuk keperluan anda. Antara produk kami ialah business card, flyer, brochure, poster, letterhead, envelope dan booklet.

15% diskaun untuk semua produk sehingga 28 Februari 2009!!!

Contoh:
Product : A5 Flyer
Paper : Art Paper 100gm
Colour : Full Colour
Print side: 1 Side
Qty : 1,000 pcs

Harga biasa: RM411.00
Kini RM349.35

-------------------

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web kami di

http://www.mellowtech.com.my



Mengapa MELLOWTECH.COM.MY?


1) Perkhidmatan penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia
2) Promosi 15% off sehingga 28 Februari 2009
3) Untuk cetakan yang banyak, kami menyediakan cetakan pertama PERCUMA untuk semakan warna.
4) Perkhidmatan graphic design yang simple dengan harga berpatutan.
5) Servis selepas jualan.

Antara pelanggan kami ialah:
1) Kolej Kediaman Ketujuh, Universiti Malaya (Pendidikan)
2) Universiti Sains Islam Malaysia (Pendidikan)
3) Serindit Photo (Fotografi)
4) Starbright Auto Private Limited (Jualan Kereta)
5) Hijau Reka (Hiasan Laman)
6) Butik MyDreams (Pakaian)
7) Teja Cookies (Biskut)


Nota:
- Kawan2 semua boleh juga minta sebutharga secara online.
- Kami juga menyediakan ONLINE STORE yang menyediakan beberapa item bestsellers dan recommended. Melalui ONLINE STORE ini, anda boleh agak2 harga untuk produk yang anda inginkan, sebelum menghubungi kami.
- Sila lihat Gallery untuk koleksi projek-projek kami.
- Kaedah pembayaran adalah melalui Maybank atau CIMB.
- Mellow Tech Solution beroperasi secara online sepenuhnya.



Sekian.

Hanif Nasir
Mellow Tech Solution (001616385-V)
Kuala Lumpur.
HP: 012 634 7504
Email: [email protected]
URL: http://www.mellowtech.com.my
 
Last edited:
Sponsored Post

hanif_mellow

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2009
Messages
126
Reaction score
0
Points
10
sapa2 ada pertanyaan boleh post kat sini terus.. insyaALLAH saya terus jawab secepat mungkin...
 

hanif_mellow

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2009
Messages
126
Reaction score
0
Points
10
Recommended Product #1: FLYER

Recommended Product #1: FLYER



Size

A5 (148mm x 210mm) <- saiz A4 lipat 2

Paper material
Simili Paper 80gm <- macam kertas biasa 80gm

Print colour
1 colour (1C) <- hitam putih / 1 warna sahaja

Print side

2 sides

Design
Your own design <- guna design anda sendiri

Delivery Period
Within 6 working days <- produk akan dihantar dlm masa 6 hari bekerja

Quantity
5,000 pcs


Price: RM182.75 (discounted from RM215.00) <- 15% diskaun sehingga Feb 2009


Source: A5 Flyer/Simili Paper 80gm/1 Colour/1 Side/5,000 pcs
 
Last edited:

hanif_mellow

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2009
Messages
126
Reaction score
0
Points
10
salam pagi :)

unik n klasik bisnzcard..
hnya cth ni je yg ade bro?
Time kasih shany...

Kami menyediakan spec produk yang standard, mengikut trend permintaan semasa. Untuk business card, ciri tambahan seperti hot stamping boleh menyerlahkan lagi penampilan kad anda.

Boleh email saya untuk sebarang pertanyaan
[email protected]
 

hanif_mellow

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2009
Messages
126
Reaction score
0
Points
10
CONTOH PRODUK (SAMPLE)



Contoh-contoh ini sangat berguna untuk anda memilih spesifikasi yang tepat untuk produk anda seperti jenis kertas, hasil laminasi dan jenis lipatan.


Lokasi saya di area Lembah Pantai. Sesiapa yang nak tengok contoh produk, boleh hubungi saya untuk buat appointment 0126347504 (Hanif)
 
Last edited:

hanif_mellow

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2009
Messages
126
Reaction score
0
Points
10
Salam,

Mungkin ada yang takut untuk register kat laman web tersebut. Pendaftaran tu berguna untuk anda mintak quotation dan guna fungsi yang ada untuk member, supaya senang pihak kami untuk menghubungi anda.

Maklumat pendaftaran juga amat minimum, cubalah!
 

hanif_mellow

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2009
Messages
126
Reaction score
0
Points
10
Salam,

Mungkin ada yang takut untuk register kat laman web tersebut. Pendaftaran tu berguna untuk anda mintak quotation dan guna fungsi yang ada untuk member, supaya senang pihak kami untuk menghubungi anda.

Maklumat pendaftaran juga amat minimum, cubalah!
 

Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
hermm....aku tengok harga biasa je....
tolong PM kat aku harga double side A5 flyer full colour...
nak print dlm 5000 keping
 
Sponsored Post
Top
Log in Register