BTC USD 42,798.9 Gold USD 1,749.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Khidmat peguam bela diperlukan dlm pengurusan jual beli tanah Di pontian ,johor

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
7r2w.jpg


nlcv.jpg


gambar di atas adalah tertera seperti tajuk di atas .tanah untuk dijual direct owner iaitu saya.....

tanah tersebut adalah di pontian api-api,101....1.3 hektar

A .peguam bela diperlukan,dengan hnya menhantar email kepada [email protected]

- peguam mesti berlesen and face to face .( johor bahru pn boleh,saya duduk di sana) .

saya juga menawar kepada sapa2 buyers yg berkenan kepada tanah ini.

ciri2 tanah tersebut -

1. 1.31 hektar di mukim api-api ,pontian .
2. tanah tersebut hanya tanam pinang dan buah-buahan .
3. tanah gambut .
4.freehold (xde cop tanah rizab melayu) - sesiapa pn boleh termasuk singaporean dll .

harga tanah tersebut ikut pasaran dan semasa...

buat masa ini,saya tak bukak lagi kepada buyers sebb saya perlu pecah geran untk dpt batu baru bagi tanah tersebut....

pape pn saya update nnt...

p/s :- peguam yg berminat email kepada saya,,,,yg bertuah nnt saya bagi feedback :D thanks...
 
Last edited:
Sponsored Post

MYBIZNES

Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
1,948
Reaction score
6
Points
25
7r2w.jpg


nlcv.jpg


gambar di atas adalah tertera seperti tajuk di atas .tanah untuk dijual direct owner iaitu saya.....

Tanah tersebut adalah di pontian api-api,101....1.3 hektar

a .peguam bela diperlukan,dengan hnya menhantar email kepada [email protected]

- peguam mesti berlesen and face to face with me .

Saya juga menawar kepada sapa2 buyers yg berkenan kepada tanah ini.

Ciri2 tanah tersebut -

1. 1.31 hektar di mukim api-api ,pontian .
2. Tanah tersebut hanya tanam pinang dan buah-buahan .
3. Tanah gambut .
4.freehold (xde cop tanah rizab melayu) - sesiapa pn boleh termasuk singaporean dll .

Harga tanah tersebut ikut pasaran dan semasa...

Buat masa ini,saya tak bukak lagi kepada buyers sebb saya perlu pecah geran untk dpt batu baru bagi tanah tersebut....

Pape pn saya update nnt...

P/s :- peguam yg berminat email kepada saya,,,,yg bertuah nnt saya bagi feedback :d thanks...

pelik bin aneh..

Cari lawyer dulu..

Sepatutnya cari buyer dulu...

Ko cari lawyer dulu untuk apa.......... :)):)):))
 

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
pelik bin aneh..

Cari lawyer dulu..

Sepatutnya cari buyer dulu...

Ko cari lawyer dulu untuk apa.......... :)):)):))

untk Co-team dulu...:eek::eek::eek:

xkira la,,,,peguam jugak dulu,pastu baru buyers :)):))
 

manrexia

Fun Poster
Joined
Dec 6, 2012
Messages
382
Reaction score
5
Points
15
nk pecah lot dulu ke? brape rate harga kawasan ni?
 

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
aah...pecah geran jap,saya xmau cost tu pada pelanggan nnt leceh....

rate sini? kena tanya peguam yg tahu,,,saya kurang sikit tu yg nk cari peguam
 
Last edited:

hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
29,826
Reaction score
2,325
Points
191
tt nak tau harga market bawa geran gi bank..
tnya bank baper market..
lawyer boleh mintak advised/rekomen kat bank...
sbb bank mesti ada panel list lawyer dan juga evaluer..

baper % nk bg komisen utk info ni..? :D
 

hafyz1984

Active+ Member
Joined
May 26, 2011
Messages
4,790
Reaction score
696
Points
76
Bro, pontian tu tempat aku bro...

Dah dekat ngan rumah aku dah tu...
 

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
tt nak tau harga market bawa geran gi bank..
tnya bank baper market..
lawyer boleh mintak advised/rekomen kat bank...
sbb bank mesti ada panel list lawyer dan juga evaluer..

baper % nk bg komisen utk info ni..? :D

:eek::eek::eek: insya'allah nnt sy bitaw....thanks info nie
 

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
Bro, pontian tu tempat aku bro...

Dah dekat ngan rumah aku dah tu...

klu berminat,,,bole la direct ke saya....masi lom ada buyer ,tgh2 tnya orang ataw broker yg berminat...

sebb nie tanah lama....lg pn bnyk tangan dan cerita tentang tanah yg kita orang xtaw....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register