BTC USD 33,937.3 Gold USD 1,783.19
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Khidmat pasang langsir raya/kedai langsir

ariflatip

Fun Poster
Joined
Nov 28, 2012
Messages
796
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum,

Salam ramadhan al-mubarak. Saya sedang mencari tukang pasang rod kayu dan rail besi langsir yang profesional dan kualiti hasil keje terbaik.

Mohon sape2 yang boleh membantu atau boleh rekemen seberape segere. Thanks. :)cgrock
 
Sponsored Post

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
awal semangat raya tt datang :D
kedai langsir biasa sediakan perkhidmatan tempah langsir siap pasang.

aku dulu pasang sendiri je rod kayu+rail besi.
 

ariflatip

Fun Poster
Joined
Nov 28, 2012
Messages
796
Reaction score
1
Points
15
awal semangat raya tt datang :D
kedai langsir biasa sediakan perkhidmatan tempah langsir siap pasang.

aku dulu pasang sendiri je rod kayu+rail besi.

beli kat gm klang, takde service pasang plak.
dah try pasang sendiri tapi tak jadi ~X(~X(
 

bangzaf

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2007
Messages
14,855
Reaction score
33
Points
120
awal semangat raya tt datang :D
kedai langsir biasa sediakan perkhidmatan tempah langsir siap pasang.

aku dulu pasang sendiri je rod kayu+rail besi.
aku pun pasang sendiri
dah siap bulan lalu lagi
selalu last minit jer aku pasang time esoknya nak raya:)):))
 

onlinetrader

Super Active Member
Joined
Jan 19, 2010
Messages
6,115
Reaction score
193
Points
73
gua ingat langsuir raya..hehehe

free bump TT
kalau nak DIY try tengok dalam youtube
depa ada ajar mcmana nak install langsir sendiri step by step...
 

anakin101

Active Member
Joined
Jun 28, 2013
Messages
1,401
Reaction score
36
Points
30
seang je TT pasang..try google..ada punya
 

ariflatip

Fun Poster
Joined
Nov 28, 2012
Messages
796
Reaction score
1
Points
15
terima kasih semua..
tengah serabut ni baru siap renovate rumah.
den torai dulu la.
kalau ade no kontek tukg pasang bagi la jugok.
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
takde lah susah dgt tt..

kalau langsir 12 kaki..
pakai 2 rod kayu 6 kaki + 3 kaki rod.. ada skru special boleh sambung. (biasa kedai bagi time beli rod kayu).

pastu drill la dinding untuk tapak rod kayu. settle.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register