khidmat mengedar flyers..

CG Sponsors




abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
36
Points
70
hai rakan2 semua...nak mintak pendapat..
ada ke org buat keje mcm ni untuk part time?
kalau ada, kira mcmne??
kalau area jb ni mcmne plak..
boleh tambah duit poket ke kalau buat ni??
 
Sponsored Post

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
ade je

aku pernah.aku edar area bangsar,damansara,hartamas etc dulu
cmpany mbr aku keje
2 mggu dia bayar 3ratos lebih
keje 11pg-3ptg jer
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
36
Points
70
ade je

aku pernah.aku edar area bangsar,damansara,hartamas etc dulu
cmpany mbr aku keje
2 mggu dia bayar 3ratos lebih
keje 11pg-3ptg jer
kire mcmne tu???
ikut pcs ke???
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
36
Points
70
tah ler...10K pcs kene habis dlm 2 mggu x silap aku..x kisah la cmne nk buat pn..slalu aku sngkut kt wiper keta org

kalau dpt 10K sekali mcm tu bes la...
mane nak cari ye area jb nie?
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
36
Points
70
kalau 1000pcs bape nak caj ye??
2000pcs??
5000pcs??
10000 pcs??
20ooo pcs???
 

zalnet

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,155
Reaction score
286
Points
81
hai rakan2 semua...nak mintak pendapat..
ada ke org buat keje mcm ni untuk part time?
kalau ada, kira mcmne??
kalau area jb ni mcmne plak..
boleh tambah duit poket ke kalau buat ni??
Ok jugak tuan buat company ni..Company melayu islam...
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
36
Points
70
Ok jugak tuan buat company ni..Company melayu islam...
skg ni nak wat part time je..edar sendiri je dulu..ajak sorang dua kawan yang nak join...
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
kalau 1000pcs bape nak caj ye??
2000pcs??
5000pcs??
10000 pcs??
20ooo pcs???
Biasa gak aku upah services pengedar flyers ni,
dorang charge RM100 utk 1k pcs. Ok la tu..

Kalo lebih 1k tak pasti lak aku, maybe murah sikit kot.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register