BTC USD 21,053.9 Gold USD 1,747.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Khidmat Lukisan Pelan untuk Kelulusan PBT

Sponsored Post

stonz

Super Active Member
Messages
5,343
Paid Membership
Joined
Sep 18, 2008
Messages
5,343
Reaction score
346
Points
91
Bump tuk sekian lamanya
 

stonz

Super Active Member
Messages
5,343
Paid Membership
Joined
Sep 18, 2008
Messages
5,343
Reaction score
346
Points
91
TT...

Aku ni buta la bab yang anda tanya...anda huraikan la..Engineer ke, arkitek ke hape ke....Senang cakap semua tu belum ade la...hanya ada kawasan tanah...cadang nak buat rumah 2 setengah tingkat...kalau kurang kos kalu..setakat 2 tingkat aje...lagi kurang kalu..setingkat aje la nampaknye...itu macam TT....lama tul baru anda jawab..he..he..

Heheh.. Sory2... Bro, pm ler senang. Xpun call je nombor kt atas tu. nanti saya akan explain semua.. Nak jimat pun boleh
 

moz4ck

Freshie
Messages
25
Joined
Dec 11, 2005
Messages
25
Reaction score
0
Points
3
tambah lagi contoh plan tu tt.. dah bagus dah servis ni...
 

world

Super Active Member
Messages
5,054
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
rege kira camaner ?
 

stonz

Super Active Member
Messages
5,343
Paid Membership
Joined
Sep 18, 2008
Messages
5,343
Reaction score
346
Points
91
rege kira camaner ?

rege kire kekwan sudah...kalau nak tau,kite ngeteh bro...:D

(susah nak bagi harga firm sebenarnya. kena tau per servis yang patut. silap hari bulan,just RM2k dah settle)
 

stonz

Super Active Member
Messages
5,343
Paid Membership
Joined
Sep 18, 2008
Messages
5,343
Reaction score
346
Points
91
tambah lagi contoh plan tu tt.. dah bagus dah servis ni...

alamak bro,wat masa ni xsempat nak upload lagi la..tu contoh je..kalau nak,kite ngeteh sesama baru best :D
 

CrowdFund

Freshie
Messages
43
Joined
Feb 9, 2013
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Heheh.. Sory2... Bro, pm ler senang. Xpun call je nombor kt atas tu. nanti saya akan explain semua.. Nak jimat pun boleh

ala, jangan la pm, sy pun nak tau jugak. kalau ada tanah dan nak buat umah sendiri macam mana, kihidmad tuan ke yang perlu di gunakan untuk lukis umah? pastu nak bina umah plak nak cari sapa?
 

stonz

Super Active Member
Messages
5,343
Paid Membership
Joined
Sep 18, 2008
Messages
5,343
Reaction score
346
Points
91
ala, jangan la pm, sy pun nak tau jugak. kalau ada tanah dan nak buat umah sendiri macam mana, kihidmad tuan ke yang perlu di gunakan untuk lukis umah? pastu nak bina umah plak nak cari sapa?

boleh je..kalau nak senang cite.kite jumpa..saya kena ada kertas dan pen tuk tulis step n lukis pe yang patut tuk tuan :D.. tang nak buat rumah tu jangan risau..semua saya dah ada... cuma siap duit je :d
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register