Viral Khidmat khas memotong cincin di kemaluan. Kes pertama Tahun 2021.

CG Sponsors




akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,382
Reaction score
1,996
Points
201
#KEDAH

Nahhhaiiiiii - Khidmat khas memotong cincin di kemaluan. Kes pertama Tahun 2021. Bantuan kepada pihak hospital...siap double ring dan berbatu permata lagi.... Abang-abang diluar sana....beringat naaaa. Malang tidak berbau 😅
#StaySafe
#FikirSebelumBuat
#SayangiDiriAnda

Bomba Alor Setar

1609485694912.png

1609485715353.png

1609485731913.png
 
Sponsored Post

g-man

Active+ Member
Joined
Jan 16, 2011
Messages
4,864
Reaction score
662
Points
81
Cincin sakti kot tu..bubuh boleh jd besaq kot 🤣🤣🤣🤣
 

pelitaminyak

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
2,866
Reaction score
762
Points
81
Awal tahun dah ada kes ........ Nasib baik alor setar bukan kulim ...
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
24,101
Reaction score
1,865
Points
206
Kesiaaaaaaaaaaaan

kesian kek [email protected], dh mcm2 kojo deme kek buek dpd padam api terbakar, selamatkan org eksiden dlm keto, tgkp ular, selamatkan org nk bunuh diri, selamatkan meow ateh pokok, dan terkini selamatkan pistol 2 peluru lelaki yg tak sedor diri

patut bleh cas servis tu, 1 kali tolong kena byr bomba rm1k ala2 denda pkp x pakai topeng

ekekekekkeeke
 

arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,605
Reaction score
360
Points
81
nak tanya la..letak cincin kat totey tu nape ye..ilmu hitam ke? macam mane leh muat tu seh?
sorry noob..
 

paraducks

Junior Member
Joined
Sep 20, 2019
Messages
71
Reaction score
19
Points
21
Semalam malam jumaat, malam tahun baru lagi. Maybe nak jadi spesel sket dating ngan bini tu. Terus spesel luar biasa masuk berita terus...

Muka abang bomba nape blurkan jugak, hero tu 😂😂
 

QIPIDELANA

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2012
Messages
9,499
Reaction score
280
Points
96
nak tanya la..letak cincin kat totey tu nape ye..ilmu hitam ke? macam mane leh muat tu seh?
sorry noob..
Nak bagi pasangan dia cincin dgn cara yg berbeza.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register