BTC USD 32,627.6 Gold USD 1,783.02
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Khidmat Kawalan Keselamatan di Seluruh Malaysia

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,269
Reaction score
528
Points
176
Saya menguruskan sebuah syarikat kawalan keselamatan dan mempunyai 2 lesen; kawalan tanpa senjata dan penyiasat persendirian. Buat masa ini saya fokus dalam kawalan tanpa senjata dengan menguruskan lebih 250 sekuriti nepal secara sah.

Saya menawarkan servis kawalan keselamatan untuk:

1)kawasan perumahan dan rumah persendirian
2)bangunan, termasuk kondo dan apartment
3)kilang, gudang, stor, pejabat
4)dan pelbagai lagi.

Servis terbuka ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.

Jika anda memerlukan khidmat kawalan keselamatan boleh hubungi saya, terima kasih :)

:)cgrock
 
Sponsored Post

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,476
Reaction score
11
Points
25
penyiasay persendirian tu mcm best .. hehe
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,269
Reaction score
528
Points
176
penyiasay persendirian tu mcm best .. hehe

Ya memang menarik. Saya mencari juga polis2 berpengalaman dalam hal ini untuk bekerjasama dalam syarikat :)

Apa2pun nak fokus kepada pengawal keselamatan dulu...
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,269
Reaction score
528
Points
176
Selamat pagi...di CG ini ada tak sapa2 berpengalaman jadi security manager? :)
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,269
Reaction score
528
Points
176
bump untuk thread ini..

Servis kawalan keselamatan masih berjalan, up kepada warga CG :)
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,269
Reaction score
528
Points
176
servis kawalan sekuriti berjalan lancar. Memerlukan perkhidmatan sekuriti tanpa senjata? anda boleh hubungi saya :)
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,269
Reaction score
528
Points
176
bump thread untuk servis kawalan keselamatan di premis anda :)
 

ajampeace

Fun Poster
Joined
May 25, 2010
Messages
322
Reaction score
1
Points
15
dlu minat nak tubuh co. mcm ni..tp xda guide..tt..boleh guide tk?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register