khidmat doktor tradisional di puncak alam,kuala selangor......

CG Sponsors




balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,447
Reaction score
81
Points
80
apa yang seram kat sini??
 
Sponsored Post

Don Malaya

CG Top Poster Club
Joined
May 3, 2011
Messages
27,601
Reaction score
918
Points
171
tt nak kongsi bende baik..sape2 nak deal..contact laa dia nie..

wak tu mintak pengeras tak?? pengeras ape nak bagi
 

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
tt nak kongsi bende baik..sape2 nak deal..contact laa dia nie..

wak tu mintak pengeras tak?? pengeras ape nak bagi
klu da jumpa harun din,,,da pi darul syifaq.....tapi masi xbaek juga......pm saya private,,,insyaallah saya kasi ctc....

nnt bole la tanya pengerasnya...hehee
 

semalu

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2011
Messages
799
Reaction score
2
Points
15
sesape yg dah call tu boleh la sharing pengerasnya mcm mana....
 

aliQue

Super Active Member
Joined
Sep 26, 2006
Messages
5,138
Reaction score
31
Points
70
Dekat je dgn area rumah aku. Jenis rawatan? Kalau tlg tgk kot2 ada org hantar pape kat kita ke dia boleh buat ke?
 

pengyu

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2009
Messages
134
Reaction score
2
Points
15
Mintak PM juga bro...saya juga memerlukan ni sekarang
 

Sarahmel7660

Freshie
Joined
Sep 6, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
saya tolong je iklan khidmat nie....

saya kenal seorg wak dari timur-timur indonesia.....kawan kepada mak saudara,
lama dah wak nie jdi bomoh tradisional lebih kurang 30tahun...

wak tu pesan ..."klu jumpa harun din,,darul syifaq,,,,engak mau juga baek.....jumpa sama wak,insyaallah sembuh"...

masa saya beraya tu...wak tu tgh busy rawat pompuan india yg tinggal di california,,,pompuan india tu ada saka....lama la jugak,wak tu sembuh kn pompuan india tu.....lepas pompuan india tu sembuh,jdi kita pn berbual....mmg english sokmo talk talk,,,,bini wak dia tu prof.pensyarah di uitm puncak alam kuala selangor tu...

so klu nk jumpa berubat dgn wak nie bole la dtg ke puncak alam,kuala selangor.....jln samudera 9/5......no.47 kot ,banglo cornerlot warna hijau umah nya....

setiap sakit mesti ada penawarnya....:)paid:)paid

p/s :- klu xtaw tmptnya,,,google map je.....pastu klu dah khawin,,,bawak isteri @ suami....jdi bole la tolong2 pegang
Hi miss sy ada message x tau miss dpt ke x. Sy perlukan no phone pak cik ni blh. And dia still duduk rumah banglo hijau tu ke
 
Sponsored Post
Top
Log in Register