khidmat doktor tradisional di puncak alam,kuala selangor......

CG Sponsors




greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
saya tolong je iklan khidmat nie....

saya kenal seorg wak dari timur-timur indonesia.....kawan kepada mak saudara,
lama dah wak nie jdi bomoh tradisional lebih kurang 30tahun...

wak tu pesan ..."klu jumpa harun din,,darul syifaq,,,,engak mau juga baek.....jumpa sama wak,insyaallah sembuh"...

masa saya beraya tu...wak tu tgh busy rawat pompuan india yg tinggal di california,,,pompuan india tu ada saka....lama la jugak,wak tu sembuh kn pompuan india tu.....lepas pompuan india tu sembuh,jdi kita pn berbual....mmg english sokmo talk talk,,,,bini wak dia tu prof.pensyarah di uitm puncak alam kuala selangor tu...

so klu nk jumpa berubat dgn wak nie bole la dtg ke puncak alam,kuala selangor.....jln samudera 9/5......no.47 kot ,banglo cornerlot warna hijau umah nya....

setiap sakit mesti ada penawarnya....:)paid:)paid

p/s :- klu xtaw tmptnya,,,google map je.....pastu klu dah khawin,,,bawak isteri @ suami....jdi bole la tolong2 pegang
 
Last edited:
Sponsored Post

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
Peghhh..
Naik pangkat dah bomoh ...
Jd dr tradisional..
Bagus gak istilah tu..
 

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
ble la suami doktor tradisional....bini doktor falsafah kat uitm puncak alam,,,,jodoh terbaek.....hahahhahaa
 

arul57

Super Active Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
6,161
Reaction score
70
Points
80
dkt dgn petronas puncak alam tu ke..
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,576
Reaction score
177
Points
73
Pm ctc no tt n berapa pengerasnya
 

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
dkt dgn petronas puncak alam tu ke..
hurm ke dalam lagi kot......dekat gan jalan naluri sukma.....kat tepi pejabat pos mini puncak alam....

kat dalam lorong nya....lepas nmpk lorong naluri sukma,terus lagi...nnt depan nmpk lorong samudera sebelah kanan....
 

feroz3004

Active+ Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
3,810
Reaction score
138
Points
33
Kt fasa 2 ke ni?
wife dia pesyarah fakulti mana kat uitm tu? kot2 kenal
 

General Juhziz

Super Active Member
Joined
Apr 21, 2010
Messages
8,677
Reaction score
253
Points
81
saya tolong je iklan khidmat nie....

saya kenal seorg wak dari timur-timur indonesia.....kawan kepada mak saudara,
lama dah wak nie jdi bomoh tradisional lebih kurang 30tahun...

wak tu pesan ..."klu jumpa harun din,,darul syifaq,,,,engak mau juga baek.....jumpa sama wak,insyaallah sembuh"...

masa saya beraya tu...wak tu tgh busy rawat pompuan india yg tinggal di california,,,pompuan india tu ada saka....lama la jugak,wak tu sembuh kn pompuan india tu.....lepas pompuan india tu sembuh,jdi kita pn berbual....mmg english sokmo talk talk,,,,bini wak dia tu prof.pensyarah di uitm puncak alam kuala selangor tu...

so klu nk jumpa berubat dgn wak nie bole la dtg ke puncak alam,kuala selangor.....jln samudera 9/5......no.47 kot ,banglo cornerlot warna hijau umah nya....

setiap sakit mesti ada penawarnya....:)paid:)paid

p/s :- klu xtaw tmptnya,,,google map je.....pastu klu dah khawin,,,bawak isteri @ suami....jdi bole la tolong2 pegang
Wah bgus ni. Bleh berubatkn baby gk ye??
 

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
Kt fasa 2 ke ni?
wife dia pesyarah fakulti mana kat uitm tu? kot2 kenal
....aah kat puncak alam 2 tu,,,,,smpai kat uitm puncak alam,terus lagi.....cuba try tengok google map

Wah bgus ni. Bleh berubatkn baby gk ye??
saya rasa klu wak nie bole rawat saka.....rasanya bole kot ubat baby,try tanya wak tu.....saya xpasti :D,tolong iklan kn je untk wak tu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register