BTC USD 37,718.6 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Khidmat Digital Karikatur

alafsiber

Fun Poster
Messages
100
Joined
Dec 13, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
Ada sesapa yg teringin, boleh la email den...
Kalau nak tengok contoh, tu avatar den tu salah satu contoh... ade lagi kat fotopages den tp kat sini x leh letak URL or LINK plak so apa2 email den nanti den kasik maklumat lebih terperinci ahaks
 
Sponsored Post

fazarudin

Legendary Member
gem
Messages
10,989
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,989
Reaction score
258
Points
136
TT , ko charge berape utk setiap gambar tu ?
 

alafsiber

Fun Poster
Messages
100
Joined
Dec 13, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
edu_gen said:
bape RM utk 1 ?
Pakej Hitam Putih
----------------
Hitam putih
Seluruh badan berserta aksi
Format Jpeg (300 dpi)
RM 15.00 per muka


Pakej Warna
----------------
Warna digital
Seluruh badan berserta aksi
Format Jpeg (300 dpi)
RM 30.00 per muka

Pakej Avatar
--------------
Warna digital
Bahagian leher ke atas
Format Jpeg (300 dpi)
RM 20.00 per muka

Tambahan
---------
RM10 per objek/benda
RM 20 per latar belakang

Diskaun 5% untuk lebih dari 5 pesanan

Utk edu_gen, maaflah den x bleh send PM lagi buat masa nie ahak ahaks so sesapa2 yg nak ngk cth2 karikatur tu bleh la masuk ke fotopages den(den guna username alafsiber gak kat situ)
 

alafsiber

Fun Poster
Messages
100
Joined
Dec 13, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
lol bleh gak tu rajautara ekekke cuma satu ja lator tu apo plak eh
 

mesir

Active+ Member
Messages
3,939
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
hebat tu...
xde diskaun tuk ahli CG ke?? :D:D
 

alafsiber

Fun Poster
Messages
100
Joined
Dec 13, 2008
Messages
100
Reaction score
1
Points
15
hebat tu...
xde diskaun tuk ahli CG ke?? :D:D

bisa diatur tu.. tp kena ngk keadaaanya la...
bergantung pada tempahan tu juga tp wat masa nie itula rega nya :D

Oh yeah lupa nak kasitau karikatur nie suma dlm bentuk digital(dilukis direct di komputer) so x der la hard copy ek.

Tp memandangkan fail jpeg tu dlm saiz 300dpi, so senang la kalau korang nak print out balik ke(nak buh kat kad ucapan ka, wat poster ka.. terpulangla)

Bayaran hanya akan di kenakan bila korang berpuas hati dengan hasil nya... mcm avatar den tu(ade watermark la kan n saiz kocik)
 

traderfox

Super Active Member
Messages
7,770
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,770
Reaction score
243
Points
83
emm..post la contoh kt sini bro...x mo buat kelas karikatur ka? Berminat nih
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register