To Sell Khas Buat Shopee Seller - AutoBoost Kedai Anda Dengan Bot

CG Sponsors




Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,679
Reaction score
595
Points
126
dia boost camne tu boh?

bleh explain skit dok
 

mr.awie

Fun Poster
Joined
May 5, 2009
Messages
249
Reaction score
6
Points
15
dia boost camne tu boh?

bleh explain skit dok
Bro Shopee Seller ke? Rasanya kalau seller kat shopee faham benar pasal boost 4jam sekali nie. So bot ni akan tolong pemilik kedai kat shopee untuk boost setiap 4jam sekali kesemua 5 produk yg ada.
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,679
Reaction score
595
Points
126
Bro Shopee Seller ke? Rasanya kalau seller kat shopee faham benar pasal boost 4jam sekali nie. So bot ni akan tolong pemilik kedai kat shopee untuk boost setiap 4jam sekali kesemua 5 produk yg ada.
den bkn seller hehe.. cuma nak faham camne bot tu bekerja je ..

den suka guna bot2 kat telegram .. mmg amat membantu..
 

mr.awie

Fun Poster
Joined
May 5, 2009
Messages
249
Reaction score
6
Points
15
Yup... Macam2 boleh buat ngan bot telegram nie.
 

Vicky1324

Freshie
Joined
May 5, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam Sejahtera..

Sy baru release bot telegram untuk autokan boost produk di Shopee. Sebelum nie guna untuk sendiri2 jer. Nie try bukak public untuk semua cuba free jer.
Masih dalam beta version untuk public. So try dulu kat Telegram -

My Shopee Tools

Segala komen,cadangan, pertanyaan boleh diajukan di thread ini. Thank
Pm cara jadi reseller bos
 
Joined
May 24, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam Sejahtera..

Sy baru release bot telegram untuk autokan boost produk di Shopee. Sebelum nie guna untuk sendiri2 jer. Nie try bukak public untuk semua cuba free jer.
Masih dalam beta version untuk public. So try dulu kat Telegram -

My Shopee Tools

Segala komen,cadangan, pertanyaan boleh diajukan di thread ini. Thank
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register