BTC USD 61,159.8 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Khalifah Islam Ciptaan Yahudi Sudah Ada Sekarang

AkuHenjutJer

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2010
Messages
6,895
Reaction score
83
Points
70
ISU BAKAR AL-QURAN PROPAGANDA ILUMINATI UNTUK MENCIPTA HERO ISLAM PALSU!!!
Dalam keadaan yang sangat terdesak tetapi sangat terahsia perancangannya,Iluminati sekali lagi cuba menjalankan program teater desperado bagi merealisasikan matlamat ‘lain’.Situasi isu Hari Membakar Al-Quran tidak lebih kepada suatu usaha terancang untuk mempromosikan bakat kepimpinan seorang pemimpin Islam tajaan Illuminati.Dalam erti kata lain,suasana tegang ini dicetuskan untuk memberi populariti kepada seorang hero palsu umat Islam.

Hero palsu ini sudah tentulah akan dinobatkan sebagai pembawa harapan2 pemimpin negara Islam lain untuk diketengahkan di tengah2 meja rundingan pemimpin dunia.Pemimpin2 negara Islam juga berharap negara2 barat yang degil dapat mendengar kata hero palsu ini.Individu yang dijangka menjadi sandaran besar Illuminati bagi menjalankan dasar-dasar New World Order akan datang ialah
IMAM FEISAL MOHAMAD ABDUL RAUF,imam bagi Masjid Ground Zero.
Lakonan ini dilihat terlalu mudah kerana umum mengetahui bahawa cadangan pembinaan Masjid Ground Zero sudah pasti akan mengundang kemarahan rakyat Amerika yang racist.

BUKTI 1:pROMOSI MEDIA ANTI-ISLAM TERHADAP IMAM FEISAL

Larry King yang terkenal sebagai rancangan anti-Arab dengan tiba2 menjemput Imam Feisal Abdul Rauf pada 8 September 2010 lepas bagi bersoal-jawab tentang pembinaan Masjid Ground Zero.Selain itu,Imam Feisal adalah satu-satunya Imam yang mendapat publisiti meluas dari media-media massa Yahudi di Amerika seperti CNN,New York Times,Frontline dan lain2 lagi.

Akhbar pro-zionis milik Yahudi,Washington Post juga melakukan sesuatu yang pelik iaitu memuji2 Imam Feisal sebagai seorang pemimpin yang sangat toleran dan mementingkan perpaduan kaum.Ini berbeza dengan nada Washington Post sebelum ini yang selalu menyebarkan ideologi anti-Arab.

Pada 12 September 2010,Imam Feisal juga akan dijemput oleh ABC News bersama-sama dengan Austan Goolsbee,Pengerusi bagi White House Council of Economic Advisers.Sebelum itu,pada 23 Ogos 2010,Imam Feisal pernah mengeluarkan kenyataan mengecam tindakan kerajaan Amerika yang menceroboh negara-negara Islam Timur Tengah. Agak mencurigakan,kenyataan pedas ini dipromosikan media barat dengan luas malah tiada kecaman langsung dari mana-mana anggota ADL atau ahli-ahli kabinet Obama.

Ia tidak sama seperti "PROFESOR ISMAIL FARUQ" yang tidak pernah mengecam melalui akhbar tetapi dibunuh bersama isterinya hanya kerana mengeluarkan idea "Gagasan PengIslaman Ilmu".


BUKTI 2:pEMBINAAN MASJID DILULUSKAN TETAPI DIBIARKAN MENGHADAPI ISU KEMARAHAN RAKYAT

Seperkara yang membuktikan ia lakonan,Terry Jones sebagai revolusionist tidak pula mengutarakan bantahan ketika Islamic Centre of New York mengemukakan cadangan awal kepada majlis bandaraya New York dalam usaha membina masjid di Ground Zero.

Manakala Imam Feisal tiada langsung kelihatan berusaha untuk berjumpa Terry Jones sebaliknya peranan tersebut diambil sepenuhnya oleh Imam Muhammad Musri,Presiden Islamic Society of Central Florida.

Di dalam isu ini,Imam Feisal harus dipersalahkan 100 peratus kerana beliau sendiri mengetahui bahawa dengan cadangan membina masjid di kawasan Ground Zero,ia sudah pasti mengundang prasangka negatif masyarakat barat terhadap Islam.

Imam Feisal juga sudah sedia maklum bahawa masjid merupakan simbol tempat ibadat bagi umat Islam,jadi cadangan pembinaan tersebut akan membuatkan para racist barat lebih benci kepada umat Islam.Cadangan itu seolah-olah merendah-rendahkan reputasi agama Islam di mata barat.

Selain itu,Imam Feisal tidak mengendahkan tawaran Donald Trump, billionaire New York yang menawarkan untuk menanggung semua kos pembinaan masjid jika ia dipindahkan ke bahagian lain di New York. Trump cuba bersikap berkecuali dan percaya tawarannya itu boleh meredakan ketegangan kedua-dua belah pihak.

Namun,ia tetap tidak diendahkan oleh Imam Feisal.


BUKTI 3:IMAM FEISAL ABDUL RAUF ADALAH SEKUTU YAHUDI ELIT

Kami bukanlah bertujuan memburuk-burukkan sesama umat Islam tetapi dewasa ini propaganda zionis dan sekutu-kutunya tidak lagi dipelopori oleh yahudi sahaja bahkan segelintir umat Islam turut bersekongkol dengan puak ini.

Terdapat seperkara yang mencurigakan tentang Imam Feisal Abdul Rauf.Pertama sekali cadangan untuk pembinaan masjid di Ground Zero adalah hasil idea beliau sendiri bukannya melalui suatu mesyuarat jawatankuasa atau mesyuarat khas bersama-sama dengan pemimpin-pemimpin di New York Islamic Center.

Keduanya,Imam Feisal juga merupakan anggota rasmi bagi pertubuhan elit Yahudi Zionis iaitu Council on Foreign Relation (CFR atau disebut juga sebagai CAFFIR) yang mana organisasinya dikawal selia oleh David Rockefeller.Keanggotaan Imam Feisal di dalam CFR adalah sebagai Pengarah bagi Suruhanjaya Penasihat Agama di CFR dan Pengerusi Cordoba Initiative.

Menurut laporan Corbett Report,hasil perbualan mereka dengan Nancy Pelosi,mendedahkan bahawa dana pengurusan Cordoba Initiative bukan disumbangkan oleh umat Islam tetapi beberapa pertubuhan elit antarabangsa.

Manakala dalam Steve Watson(prisonplanet.com),Imam Feisal(yang juga boleh berbahasa Melayu)jelas seorang boneka bagi CFR dalam usaha mereka merencanakan perang akhir zaman antara Islam dan barat.Watson juga menegaskan bahawa kos pembinaan Masjid Ground Zero bernilai USD100 juta dibiayai American Society for Muslim Advancement(ASMA).

Manakala dana tabung ASMA pula adalah daripada Carnegie Corporation of New York,the Ford Foundation,Rockefeller Brothers,Rockefeller Philanthropy dan Rockefeller Brothers Fund.Kesemuanya organisasi milik Yahudi Elit Zionis.

Menurut Jerry Mazza,penulis buku State Of Shock:poems from 9/11 on,Imam Feisal telah meletakkan umat Islam Amerika di dalam bahaya serta membuatkan mereka sentiasa dikelilingi oleh rakyat-rakyat Amerika yang marah.


KESIMPULANNYA

Rentetan dari isu ini sejak ia digembar-gemburkan oleh media-media antarabangsa,jelas menunjukkan bahawa ‘Pesta Membakar Al-Quran’ adalah satu helah Zionis untuk menimbulkan kemarahan umat Islam serata dunia.

Bagi merangsang kemarahan masyarakat Amerika pula,Zionis melalui agen-agennya membuka ruang kelulusan mendirikan projek pembinaan Masjid Ground Zero di tempat punca tercetusnya istilah ‘pengganas’ terhadap agama Islam pada 2001 iaitu kawasan runtuhan World Trade Center.

Pertembungan kemarahan kedua-dua belah pihak ini merupakan objektif utama Illuminati.Dan selepas itu kita dapat melihat di celah-celah pertembungan dan kemarahan itu,seorang individu muslim di sebelah pihak Islam dan seorang individu non-muslim akan menjadi hero dalam meredakan ketegangan yang timbul.


Untuk semua isu di atas,‘key person’ bagi propaganda Illuminati 11 September 2010 kali ini ialah IMAM FEISAL ABDUL RAUF.

Mudah-mudahan Allah melaknat tipu helah Illuminati yang sentiasa merancang menjatuhkan agama Islam sejak ratusan tahun dahulu.

ImamFeisalAbdulRauf.jpg

IMAM FEISAL ABDUL RAUF
 
Last edited:
Sponsored Post

AkuHenjutJer

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2010
Messages
6,895
Reaction score
83
Points
70
"CORDOBA INITIATIVE" Sebuah pertubuhan Islam yang menganjurkan persefahaman antara agama di Amerika Syarikat.Pertubuhan terbabit diketuai oleh IMAM FEISAL MOHAMAD ABDUL RAUF" yang merupakan rakyat keturunan Mesir,dilahirkan di Malaysia dan menjadi warganegara Amerika Syarikat.Multi-billionaire terkenal Amerika,Donald Trump secara peribadi menawarkan kawasan lain disekitar New York untuk pembinaan masjid baru dengan semua kos akan ditanggung oleh beliau.Malangnya,Cordoba Initiative enggan menerima tawaran tersebut.mereka menguatkan keingkaran mereka dengan hujah kononnya masjid sangat diperlukan di Ground Zero.Pada 9 Sept 2010,jurucakap Cordoba Initiative memberitahu mereka tetap dengan pendirian mereka membina masjid di situ kerana mendapat sokongan White House.Keengganan mereka memindah masjid menjadi tanda tanya sebahagian pemerhati konspirasi kerana ia boleh mewujudkan rasa benci jangka panjang masyarakat bukan Islam seluruh dunia.Walaupun tujuan itu dilihat murni kerana membina tempat ibadat umat Islam New York tetapi sokongan paduWhite House yang diluar jangka sentiasa menjadi persoalan.Sekiranya masjid tersebut siap dan setelah ramai umat islam bersolat dan beraktiviti di sana maka adalah mudah golongan Illuminati mengintip mana-mana umat Islam yang sangat aktif menegakkan syariah Islamiyah.Dana membina bangunan 13 tingkat Cordoba House yang di dalamnya akan mempunyai masjid datang dari sumbangan organisasi2 yahudi elit seperti Rockefeller.Adakah kelompok Yahudi elit ini sengaja menghabiskan duit beratus2 juta dollar untuk berbakti kepada umat Islam? Adakah mereka benar-benar untuk membantu?Kini,perkara yang terbongkar bukan sahaja setakat penyumbang2 misteri seperti Rockefeller,malah pembinaan Masjid Ground Zero dipercayai didalangi oleh agen-agen CIA antaranya ialah R.Leslie Deak.Leslie terlibat dengan pengurusan Cordoba Initiative sejak 2004 lagi dan pernah menyumbang dana peribadi sebanyak USD98,000 kepada organisasi itu.Leslie merupakan ahli lembaga penasihat rasmi bagi Cordoba Initiative di New York dan cawangannya di Kuala Lumpur,Malaysia.Syarikat utama Leslie iaitu Patriot Defense Group adalah kumpulan yang bertanggungjawab mengurus kos2 semua operasi agen CIA di Timur Tengah.Leslie pernah berkahwin dengan wanita Yahudi,dan kini berkahwin pula dengan wanita Islam,Moshira Soliman.Selain itu,syarikat yang bertanggungjawab untuk membina Cordoba House dan Masjid Ground Zero juga boleh diragui.Ini kerana,pengarah Soho Properties,Sharif El-Gamal mempunyai identiti Islam yang meragukan walaupun baru memeluk Islam pada 2001.walaupun Sharif El-Gamal seorang Islam namun beliau juga adalah ahli pertubuhan Yahudi di Manhattan(Jewish Community Center of Manhattan).Sharif juga pernah disabitkan pelbagai kesalahan jenayah sejak 1990.
 
Last edited:

agen14

Super Active Member
Joined
Nov 21, 2009
Messages
8,819
Reaction score
72
Points
75
pernah juga terbaca ..memang ada daging ayam dibalik mi kolok ni:-?
 

AkuHenjutJer

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2010
Messages
6,895
Reaction score
83
Points
70
utk apakah yahudi mengangkat mangkuk ayun ini sbg "KHALIFAH ISLAM a.k.a MUFTI BESAR DAJJAL LAKNATULLAH?krna semuanya ini bg menjayakan agenda besar yg akan dilakukan oleh yahudi pada 2012!yahudi sibuk mempromosikan agenda 2012 sbg titik kemusnahan bumi tk kira dlm media mahupun dlm filem hngga ada 5 filem berkisah ttg tragedi 2012 ni dibuat pengeluar filem.bagaimana utk meyakinkan umat islam ttg hal ini,mstilah perlu diciptakan seorg khalifah yg dah bersedia dgn skrip2 yg diberikn yahudi kpd nya.bknkah umat islam akn bertambah yakin jika yg keluarkan sstu pndapat itu dtg dari seorg khalifah.sebetulnya jk mengikut apa yg dideahkan oleh Leo Zagami itu(ahli freemason yg berpaling tadah),yahudi mau melakukan pembantaian besar-besaran tk kira pd umat islam,kristian,budha etc.ini sebetulnya knpa 2012 itu di war war kan sbg hari kemusnahan....padahal ia adalah hari utk mengyahudikan seluruh umat manusia di bumi ini.peranan ini yg harus dipikul bersama oleh "KHALIFAH CIPTAAN YAHUDI" ini.bahalolnya yahudi,sungguhpun mrka menolak islam sbg agama yg benar,tp mrka percaya dgn setiap ayat2 yg ada didlm Al-Quran.malah mrka jg percayakan hadis2 sahih.buktinya!!!

Daripada Abu Hurairah r.a. bahawasanya Rasulullah saw bersabda,“Tidaklah akan berlaku qiamat,sehingga kaum Muslimin memerangi kaum Yahudi sehingga kaum Yahudi itu bersembunyi di sebalik batu dan pohon kayu,lalu batu dan pohon kayu itu berkata,(Hai orang Islam,inilah orang Yahudi ada dibelakang saya. Kemarilah! Dan bunuhlah ia!”,kecuali pohon gharqad(semacam pohon yang berduri),kerana sesungguhnya pohon itu adalah dari pohon Yahudi(oleh sebab itulah ia melindunginya)”.
(Riwayat Bukhari & Muslim)


disbbkan percaya dgn hadis ni,skrg ini dimana2 jua tanah yahudi mrka giat tanam pokok yg bernama "GHARQAD" jutaan jumlahnya pokok ini.krna mrka percaya pokok ini akan membantu mrka masa perang dgn islam.barangkali jg UNCLE SAM sdh hmpr2 saatnya utk kluar dr pertapaannya.Wallahualam.
 

AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
Kalau rajin, baca buku tulisan seorang ajen MOSSAD....

Cara di atas sebenarnya di mulakan oleh ejen British dalam menonjolkan seorang pemimpin Islam di timur tengah....
 

AkuHenjutJer

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2010
Messages
6,895
Reaction score
83
Points
70
Kalau rajin, baca buku tulisan seorang ajen MOSSAD....

Cara di atas sebenarnya di mulakan oleh ejen British dalam menonjolkan seorang pemimpin Islam di timur tengah....

klu kita rajin kaji,usaha utk merapatkan PM Najib dgn golongan Cordoba Initiative ni dh bermula skrg.skrg usaha utk mndptkan sokongan seluruh pemimpin islam agar memberi sokongan dan kepercayaan pada KHALIFAH BONEKA YAHUDI ini...senanglah nanti utk yahudi memperkudakan negara2 islam.
 

lilnaldo98

Active Member
Joined
Jun 1, 2006
Messages
1,174
Reaction score
0
Points
20
Aku sokong 100% bahawa ini agenda halus Yahudi...melaga-lagakan islam ngan kristian...di mana mereka mendapat manafaatnya untuk menghancurkan islam dan umat islam.
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register