Khalid Samad provoke, pastu keluar dewan awal?

CG Sponsors




biomedik2

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
3,744
Reaction score
1,164
Points
111

Elok elok tanya, pastu keluar dewan awal.
Typical PH-LTTE?
 
Sponsored Post

fredo

Super Active Member
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,379
Reaction score
98
Points
80
perangai sebijik macam haji kedekut jer... 🤣
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
790
Reaction score
320
Points
41
dia ni kena belajar tone down dgn abang dia sendiri

benda boleh bincang elok2 .. kurangkan sket statement controversial tu

banyak benda yg pan buat org tak suka.. dah mcm "suicide mission" dah aku tengok

korang dlm pan ni mmg plan nak "bungkus" ke hape dlm pru15 nanti ? rebellious tak tentu arah

kesian dkt akar umbi tu dok pertahan lagi .. baik isi je borang bersatu tu .. tak berbaloi kena hentam siang malam
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,791
Reaction score
756
Points
121
ni K mana satu?

yg G ke C?
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,791
Reaction score
756
Points
121
baik sangka nk kencheng gaknya
 
Sponsored Post
Top
Log in Register