BTC USD 69,708.7 Gold USD 2,421.07
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Khairul Aming Tutup Kilang, Bawa 100 Staf Beli Persiapan Raya! Siap Bagi Bonus RM5,000?

ramai tokey² yg kaya luar sana yg tahu bahawa kalo kita banyak derma kat staff ke ... asnaf ke .. rezeki lagi masuk ... tapiiiiiii dorang tak jgk buat ... masing² kedekut nak mampus ..
Ramai rakyat Malaysia miskin kaya tahu bahawa kalo kita banyak derma .. rezeki lagi masuk ... tapiiiiiii dorang tak jgk buat ... masing² ada alasan sendiri :giggle:
 
Sponsored Post

Tak semua boss belanja mewah mcm KA..

ada boss, business x brpa masyuk..
so kne ada target, kne janji dgn staff jika capai kpi profit sekian2..
baru company akan bg bonus dan belanja raya..
klo korang tgk owner company mcm pentingkan diri..?

bye2 je la.. cari rezeki tmpt lain..
yg penting korang adalah aset kpd company..
bru ada nilainya tersendiri utk bid job luar..

17121988637130.jpg
 
Last edited:
padu gak dia ni tiap2 tahun mcm ni.kalu la smua majikan mcm ni kn bagus.siap tutup kilang sminggu cuti raya.yg kje biasa2 ni cuti time PH tu je la.

dulu adik ipar kje kat Honda sc,time raya cina tutup sminggu workshop dia,kene paksa cuti tolak al...ni company wife aku xdenye nk tutup,cuti time ph je,tiap2 tahun berebut sapa yg dpt cuti lama..ssh betol
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register