BTC USD 59,365.9 Gold USD 2,411.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Khairul Aming Jual Dendeng Nyet Berapi, Dapat RM1.2 Juta Dalam Tiga Minit, Rekod Jualan Terpantas Dalam TikTok Malaysia

bos aku semua duk ckp pasal biznes ka ni

bagi aku bukan sebb product semata3

tapi follower tegar dia adalah punca

hang ada berjuta follower jual ape pon laku
setuju...dia ada ada bonding dgn follower...dan attitude yg org respek...sebab kalau sambal nyet dia...byk lagi yg sedap...
 
Sponsored Post

setuju...dia ada ada bonding dgn follower...dan attitude yg org respek...sebab kalau sambal nyet dia...byk lagi yg sedap...

product sedap memang bonus aa.. tapi tu yg org respek dia.. walaupon followr dia ramai product dia sedapp sebb dia jaga mutu bukan quantity.. tu yg org duk support

kiranya KA bukan org yg amik kesempatan
 
Dia bina populariti dgn targeted user yg betul..

Sbgi cth : dia nak jual sambal, so dia start buat video content ttg masakan..

Overall good business, klo ada orang lain nak tiru model business dia.. Kena create added value terlebih dahulu.. Nak create ambil masa 2-3 tahun.. Kemudian kena mesra dgn targeted user.. Build up dari bawah..

IMG_20240204_113745.jpg

IMG_20240204_113917.jpg

IMG_20240204_113703.jpg

IMG_20240204_114029.jpg
 
Last edited:
product sedap memang bonus aa.. tapi tu yg org respek dia.. walaupon followr dia ramai product dia sedapp sebb dia jaga mutu bukan quantity.. tu yg org duk support

kiranya KA bukan org yg amik kesempatan
sebelum ni dia ada bisnes lain dan gagal...so dia perbaiki untuk bina customer base dia...dan menjadi....3 minit 1 juta...tapi homeworknya 2 tahun...
 
Bagusla ada anak muda melayu yg kreatif & ada wawasan...

Dia paham market & tekak malaysia... Dia tak jual benda fancy pun...bukan jual nasi lemak cheese...

Tengok senang jual sambal....benda simple boleh buat kat rumah...try jual tengok boleh pergi 50 botol tak?

Tu orang panggil art of business, benda yg orang kita tak ramai master...

Kadang2 nak berjaya tak payah benda fancy & Boombastic pun...cukup paham market & pandai marketing
 
Bagusla ada anak muda melayu yg kreatif & ada wawasan...

Dia paham market & tekak malaysia... Dia tak jual benda fancy pun...bukan jual nasi lemak cheese...

Tengok senang jual sambal....benda simple boleh buat kat rumah...try jual tengok boleh pergi 50 botol tak?

Tu orang panggil art of business, benda yg orang kita tak ramai master...

Kadang2 nak berjaya tak payah benda fancy & Boombastic pun...cukup paham market & pandai marketing

Itu penting ilmu asas dalam perniagaan
Tak semua ada semua tu
Nak cepat je tanpa study dulu keperluan pasaran
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register