#Khabarbaik Unifi Umum Lebih 90% Pengguna Berjaya Dinaiktaraf Ke Turbo

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,741
Reaction score
187
syarikat aku guna pakej lama 10mbps lite..
harga RM199..aritu call TM, kene laa tukarkan ke RM179 dan SVP30 sbb pakej TM dah tukar..aku cek kat portal, x tukar2 lagi..pastu nak tukar pakej, xde plak pilihan RM179..pelik btol..yg ade 30mbps harga RM249 dan 100mbps harga RM329..

apsal laa pakej x tukar secara auto..mmg pelik TM ni..sbb tu byk pelanggan lari..
 

Mataxe

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2013
Messages
990
Reaction score
0
tunggu kontrak abis je ni nak terminate..bye2 unifi
ambik 100 dapat 20/30 je.. kalau org ramai pakai lg lembab.. betul la terminate je lah.. tak semua tempat ok...
 

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,741
Reaction score
187
servis paling teruk bole jatuh ke TM..
ade ke pakej yg sama tapi harga lain2..jauh beza plak tu..aku bayar RM199 tanpa percuma SVP30..org baru bayar RM179 je dan dpt SVP30 lagi..

pastu nak tukar kene pegi TMPoint..mmg hampeh..

 

myrayyan

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
8,739
Reaction score
19
Location
Wilayah
nak komen gak lagi..ha3x..ak salah sorg yg dah diupgrade

1. x berbaloi sbb device x support 5G spt hp&laptop (so kena kuar modal plak tukar benda2 ni jika nak dpt tahap turbo yang diinginkan

2. akan dicas rm50 dlm bil nanti sbb diorg dtg rmh psg alat tu.

3. terpaksa renew kontrak lagi 2thn sbb time tu cash xde plak..rugi n menyesal btl

so pada yg dpt free upgrade ikan terubuk tu..sila check apa yg ak list down ni..klu ok go on
 
Last edited:

Epal10

Active Member
Joined
Jan 20, 2013
Messages
1,100
Reaction score
17
Rumah lama dpt upgrade 10mb, pastu pindah rumah baru
Diaorg cakap x suport dpt 1mb jer, aku pun ok jelah
Dan smpai skrg sejak bulan11 belum pasang streamyx lagi dan bil terus tertunggak
Dah komplen kt skmm pun xjalan, just pegawai tm tawau jer call aku janji bulan bintang
Aku turun tm point pun sama, janji bulan bintang
So maybe aku terminate jelah pakai yes cikgu+ digi k, tgh cari mifi yg ok
 
Sponsored Post
Top
Log in Register