#Khabarbaik Unifi Umum Lebih 90% Pengguna Berjaya Dinaiktaraf Ke Turbo

Recommended Brokers


Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,108
Reaction score
690
Points
166
Berak je merata

Aku dah demand lama streamyx ke Unifi

Xpernah lepas
Kawasan aku duduk dah 14 tahun
TM tak pernah ambik kisah

Isi form demand list pun xde guna
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,782
Reaction score
2,712
Points
201
Berak je merata

Aku dah demand lama streamyx ke Unifi

Xpernah lepas
Kawasan aku duduk dah 14 tahun
TM tak pernah ambik kisah

Isi form demand list pun xde guna
telco lain pun ok gak skrng...semua dah 4g...laju setanding aje dgn unifi
 

aziqzainal

Fun Poster
Joined
Apr 28, 2012
Messages
694
Reaction score
34
Points
20
sofar ok la speed dia .. puas hati ..


 
Last edited:

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,782
Reaction score
2,712
Points
201
bukan unifi mobile .. unifi turbo .. ni direct pakai lan cable .. dari johor ..
ooo..ini yang pakej rm129/ 100mbps tu kan...

woow...memang betul2 TURBO....

sebulan berapa lah penggunaan kuota ni...laju begini...mesti lebih 5000gig sebulan penggunaan...:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,018
Reaction score
1,447
Points
191
Berak je merata

Aku dah demand lama streamyx ke Unifi

Xpernah lepas
Kawasan aku duduk dah 14 tahun
TM tak pernah ambik kisah

Isi form demand list pun xde guna
selalunya punca sbb kos tinggi sgt nak tarik fiber..

so tm hold dlu..
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,782
Reaction score
2,712
Points
201
selalunya punca sbb kos tinggi sgt nak tarik fiber..

so tm hold dlu..
memang kos tinggi nak tarik fiber terus ke rumah...lebih2 lagi kalo jumlah yang waiting area sana x berbaloi untuk tarik fiber...better diaorng HOLD...

itu lah punca sebenar kelambatan sampai ada yang menunggu setahun pun ada..

kalo terlalu padat pula...masalah port pula penuh...:D:D:D:D

kena tunggu jugak...

last2 sebagai alternatif...mobile broadband aje...

so far berbaloi gak mobile broadband sbb ada yang leh cecah sampai 100mbps...ok lah tu...utk mobile...snng nak bawa ke sana ke mari...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register